Öneri Şimşekmi Kutumu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darkbull.Star tarafından 21 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben çok güçlü deilim 1 lf4 e sahibim 22 argeyim 15 lwl im full lf3 full bo2 var 8 iris 1 havoc 1 de herkül var droid uçuş düzenleri tam sizce çekeceğim 180k uriye 160 tane civarı kutumu yoksa şimşekmi alayım(3 hangar var aegis var golidede venom var) şimşeğide pala için düşünüyorum ve şimşeği çok sevdiğim için haftada ortalama 2 zeta açıyorum en az.

2. Merhabalar;

Petiniz varmı acaba?

İyi forumlar.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Argenizi 24 yaparak kalan uridium ile kutu açmanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

4. petim var ve içi boş sayılır henüz 6 level çünki bu arada argemi zeta ile 24 y7apacağım pet ve aegeye u vermeyi düşünmüyorum şu anlık modlarım dediğim gibi şimşek almam iyi olurmu şimşeği çokta seviyorum çünkü

5. Anladığım kadarıyla apis ve zeusun yok lf4de az en mantıklısı zeus gününde kutu açman. Tasarım sadece görüntü kısa süre hızı artırsa da bir tasarım için uri harcamaya değmez.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.