Öneri Sinematik Kısa Patlama Videosu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 6 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

İnfilak Etme Sinematiği Eklensin Mi ?

1. EVET (En azından patladığımızda o sinirin üstüne canımız çok sıkılmaz)

85,7%
  2. HAYIR (Ben patadıktan sonra hafif kararmayı seviyorum)

14,3%
  3. Geliştirilebilir (Nasıl ?)

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Merhabalar,

Başlığı okuduğunuzda konuya dair birşeyler aklınıza yerleşmiştir zaten. Fikrim:

Oyunda patladığımızda bildiğiniz üzere bi 6-7 saniyelik kararma ve 6-7 saniyelik tekrar başla butonuna basamama gibi (en sıkıcı kısım :D) bir bölüm vardır. Bu hiç bir işe yaramayan, istasyonda tekrar başla diyene kadar gereksizce izlediğimiz hafif ekran kararması yerine hangi tür gemi ya da hangi tür uzaylı tarafından öldürüdüysek 5-6 saniyelik bir sinematik çatışma ve en sonunda da bizi patlatan kişi tarafından son darbe (lazer) yediğimiz ve infilak ettiğimiz güzel ve sıkıcılığı azaltacak bir sinematik eklenebilir ki çok zor olmaması gerek :)

Fikirlerinizi, düşüncelerinizi, yorumlarınızı ve oylarınızı merakle bekliyorum :)

*FastMonster* ve anakin5555 bunu beğendi.
  2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bende o siyah anın sıkıcı olduğunu düşünüyorum güzel bir efekt olabilir.Görsel ile destekleseydiniz keşke:) +1

Keyifli forumlar..

WolfWar bunu beğendi.
  3. WolfWar

WolfWar User

Güncel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.