Singularity cyborg

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Besyokar tarafından 21 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Besyokar

Besyokar User

bıktım artık bunun sürekli tekillik atmasındn sürekli 290.dalgada bunlarda patlıyorum neyi yanlış yapıyorum anlamadım ki full destek çekiyorum enerji transferi savaş tamir robotu 2 gln hepsini kullanıyorum ama yok full geliştirmeli gemi bunlara kadar zorlanmadan geliyorum sürekli bu dalgada kapı gidiyor

2. hedefim

hedefim User

290. dalgada değilde 208. dalgadaki singularityleri şu şekilde geçiyorum ; enerji transferi , kalkan , savaş tamir robotu , insta , ema , solace yeteneği . Başta sab ile kalkanlarını emip uzaklaşıp emaa-20 ile kesiyorum . Canım çok azaldığında kaçıp can doldurup geliyorum acele etmeden . Böyle mi yapıyorsun bilmiyorum ama yapmıyorsan denemelisin.

Lostraboss bunu beğendi.
  3. Besyokar

Besyokar User

hocam o dalga rahatça geiyorum hatta enerji seprom filan kullanmadan ama ne oluyorsa 290 sonrası oluyor durmadan tekillik atıyorlar dp azalınca köşeye yolladıklarımda tekillik atıyor bunlara ne ema ne solace yetenepi fln dayanmıyor ki %50 yükleme desteği olmsın rağmen asıl saçmalık birini patlattıktan sonra tekilik tmaya devam ediyor :))

4. Lostraboss

Lostraboss User

ANTI-Z1 serum cpu belki işne yarayabilir mi

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Tavsiye olarak Yengeç Uçuş düzenini kullanabilirsiniz. Üzerinize uygulanan Tekillik yeteneğini DP yerine Kalkanınıza yönlendirir. Kalkan yüklemesi ile daha rahat NPC bölümlerini geçebilirsiniz.

İyi Forumlar.

6. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

avcı kongfisiyle geçebiliyorum bossterlardan hız toplamaya çalışın geminiz 622 hıza ulastımı hit yeme sansınız azalır ve mümkün oldukca uzaktan atıs yapmaya calısın siz onlara gitmeyin kacar pozisyonda durun onlar yetişip hasar yiyorlar zaten bi yanlıs hamlede 500k hasar yersiniz ilk singuyu solace yetenegiyle kacıs moduna gecince insta kullanarak ikinciyi emp ile kesiyorum kalanları zorlanmadan can calarak kesiyorum empyi sadece tekilliği bozmak için kullanmayın bir çok kişi burada hata yapıyor 15 k hasar hiç bişe bırakın vursun bi vurusunuzla 50-60k can cekiyorsunz ınsta ve emp yi düzgün kullanmak lazım sadece

7. Besyokar

Besyokar User

yanıtlar için teşekürler donma sonucu yine aynı dalgada patlamış bulunmaktayım etkinlik sıralamasında derdinde değil giden 20 milyon şeref puanı ve zamanıma acıyorum sadece konu kilitlenebilir modum

8. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.