sinir bozucu!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KİNG_SONER_FB tarafından 10 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gecenlerdede yine aynısı olmuştu rsb alyım derken şu rengi ve urisi aynı olan rb bilmem ne lazerini aldım yine gitti uriler. onları alıp rsb verin yaw olmazmı ? illaki benm gibi yanlış yapanlar olmuştur bunun bi çözümü olmalı ???

10.05. 19:55 Lazer cephanesi satın alındı (15000) - 71,250 U

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyundan kaynaklanan bir sorun olmadığı sürece bunun çözümü olacağını sanmıyorum maalesef. Satın almadan önce seçtiğiniz cephaneyi bir kez daha , hatta iki kez kontrol edin.

Dilerseniz Support ile görüşüp , Şansınızı deneyebilirsiniz. Ancak onların bu konuda sizlere yardımcı olacağını sanmıyorum.

Zira satın aldığınız sırada sayfadan kaynaklanan bir hata olmadı ise ( Seçtiğiniz anda yaşanan bir takılmadan , sonra diğer cephanenin seçilmesi yada Bir itemi seçmenize rağmen diğer ekipmanın gelmesi ) bu kullanıcının hatasıdır ve Kullanıcının kendi hatası , Kullanıcının sorumluluğunda bulunmaktadır.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.