Sinir Stres Yardım Lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 1 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Arkadaşlar ben çok sinir ve stres yapan biriyim. Çok sinirlendiğim zaman laptop çerçevesi çatlatma mouse fırlatma. Eşya parçalama küfür vs gibi durumlara kadar gidebiliyor.

(sinirden bi ara sıraya vurup duvarı göçertiğim oldu)

Bir keresindede beni kızdıran bir çocuğu fena dövdüğüm olmuştu. Çocuk bisikletinin ustune dusmustu tekme tokat dalmıştım.

Açıkçası ben sabır ederim sinir birikir ve beni sinir eden durum hala devam ediyorsa çıldırıyorum.

En başta saydıklarım meydana geliyor. Sizden yardım istiyorum bu sinir stresi gecirmem icin bir yol var mı ?

Yani öneriniz felan var mı ? Siniri stresi gecirmek icin...

2. 1 saat izle.

BlackGhost™ bunu beğendi.

3. hiç sorma aynı durum bendede var muse dolap hiç birşey kalmadı etrafta herşey paramparça kavga olayına gelicek olursam bende bundan 3 ay önce çocuğun tekini dövüp işten atılmıştım birde ağladı :DSFSf

4. Merhaba ,

Genel olarak hemen hemen herkesin belli bir sabrı vardır. Bazılarında kısa zamanda dolar taşar bazılarında ise uzun sürebilir. Burada söyleyebileceğimiz genel olarak çok dert etmeyin , kafaya takılmayacak şeyleri kendinize yük yapmayın yada işte mümkün olduğu kadar sakin olmaya çalışın demekten ileriye gitmez.

İyi forumlar.

5. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Tavsiyem bir psikoloğa görünmen senin yaşlarındayken bendede o sorun vardı çocuğun kolunu kırmıştım o günden beri kavga etmedim ettim ama çok ciddi kavgalar değil birde birşey sorcam kücüklüğünde iyi dayak yediğin içinmi bölesin çünkü geçmişte kötü dayaklar yiyen bir insan sinirini bazılarından çıkarabiliyor

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

adam bunu izlese patlar zaten

BlackGhost™ ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  7. _DODGE_

_DODGE_ User

aslına bakılırsa evet okulda baya bi aşağalanmıştım geçmişte...

Yok ya adam güzel konuşuyor hayat amacını bulmamız hakkında yardımcı olmaya çalışıyor...

8. Şu an sinirlendiğimde sakinleşebileceğim bir yol bulamadım , bulmaya çalışıyorum.

Ahmet Şerif İzgüven çok anlamlı şeyler anlatıyor , bize düşünmeden hareket etmememiz , pes etmememiz gerektiğini ve hayat amacımızı bulma yollarını söylüyor ve tabii daha fazlası...

3-4 hafta öncesine kadar bende böyleydim ama artık pek değilim sadece alttan alıyorum ve düşünerek hareket etmeye çalışıyorum ama bu bazen işe yaramıyor.

Herkesin sabır sınırı vardır ve bu sınır olayların işleyişine , büyüklüğüne göre değişir.Yani bazen direk patlama yaşarız bazen de ufak ufak sinirlerimiz tepemize çıkar ve sonunda büyük patlama yaşanır.

Eski arkadaşlarımdan biri şöyle yapıyordu.Evde onu sinirlendirebilecek olayları düşünür ve o olaylarda söyleyebileceği sözleri düşünürdü ve herkese lafı koyup ortalıktan kaybolmayı düşünürdü.
    Düşündüğü sözleri bir kağıda yazardı ve her gün o lafları tekrar ederdi (15dk)

Her türlü olayda bir söz söyler ve ortamdan uzaklaşırdı genelde ama kalması gereken zamanlarda...

Ortalığı soyup soğana çevirdi..

Kişiliğin böyle ise değişebilecek bir durummu bilemem ama bir psikoloğa danışman iyi olabilir.
    En azından sana sinirlendiğinde neler yapacağın hakkında bilgiler verebilir..

Benim önerim bu.

9. __VERYON

__VERYON User

gel hele sen bana. sana saglam dayak atam sınır stres bişi kalıyor mu bakalım :)

10. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Bazı insanlar vardır insanı sinir etmeyi çok severler mesela sana o insanlar denk gelmiş olabilir dediğim gibi bende senin gibiydim ama senin yaşlarındayken en önemli 2 mevzm oldu biri çocuğun kolunu diğeride burnunu kırmam oldu ve bir daha asla ciddi olaylar yaşamadım bence en iyisi kavgadan uzak durmak baktın adam hala seni sinir ediyor o ortamdan uzaklaş yada senle dalgamı geçiyolar sende onlarla geç lafını koy ve ordan ayrıl birisi sana saldırmadıkça sende ona saldırma tabi kendinide ezdirmemek koşulu ile :)

11. Sinirlendiğinde ayrılabileceğin yerde seni sinirlendirene lafını koy kulaklığını tak ortamı terk et.(kulaklığını her zaman yanında bulundurmanı tavsiye ederim)

Ayrılamıyacağın yerlerde seni sinirlendiren kişiye bakma bile içinden ne yapacağını düşün sonra ne yapacağına karar ver.(bununla ilgili pek bir şey söyleyemeyeceğim çünkü olaylar çok değişik olabilir bu yüzden kendi bildiğini oku diyebiliyorum ancak)

Evet özellikle seni sinirlendirmek isteyen tipler olabilir.

Sen Near-[türkiye]'nin yorumunuda oku o yorumda bana ait.

Bazen önerilerden uzak durmak gerekiyor yani kendi bildiğimizi okumamız gerekebiliyor.

Şimdi yine düşünerek hareket et diyicem sen bana saydırıcaksın..
    Bende 4 hafta öncesine kadar bende böyleydim ailemle bile ilişkilerim bozulmuştu.
    Sonra 1 hafta boyunca evden çıkmadım bakkala gitmedim , balkona bile çıkmadım..Sadece yapacaklarımı ve söyleyeceklerimi düşündüm.

Ve buradayım.Senin için geçerli olur mu bilemem ama eğer sinir stres seviyesi yüksek ise bir şeyler yapman gerek.Bunalıyor ve fenalaşıyorsan.
    Mesela laf söyleyip ortamdan ayrılamıyorsan ve seni sinirlendirene uçan tekme koyuyorsan kesinlikle bir şeyler yapmalısın.

ISTAKOZ49 bunu beğendi.
  12. VΛLVE™

VΛLVE™ User

sana tavsiyem rahatlayana kadar içini boşalt ne yapıyorsan yap ne kıracaksan kır

13. Evet bazen de bu yapılmalı...

14. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence kum torbası al. Sinirlenince vurursun geçer.

15. Ama her zaman yanında olamayacak bu torba.

Küçük olursa darbelere dayanmaz dayanması için sağlam çarşaf ve sağlam dikilmiş bir torba olacak ki işe yarasın.

Sinirlendiğinde aniden tepki verenler var.Başka bir şey bulamayıp çözüm bulamayıp direk hareket edenler var.
    Bu zamanlarda direk cebinden torbayı çıkarıp insanların karşısında torbamı yumruklayacak :)

16. _DODGE_

_DODGE_ User

Sen kimi dövüyon sana hayırdır ?

şurada yardım istiyorum senin yaptığına bak kendini çok mu zeki sanıyorsun sen ? çok mu zevk alıyorsun bu cümleyi yazınca ?

dua et burada forum moderetorleri var yoksa sayardım...

Son düzenlenen: 3 Şubat 2015
  17. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Lütfen kullandığınız üsluplara dikkat ediniz.Tartışma çıkmasın sonuçta forum ortamındayız eğlenmeniz gerekli burada.

İyi forumlar.

18. __VERYON

__VERYON User

bak abisi burda yardım alamazsın tmm. doktora mı gidecen nere gideceksen git. Bir soverim felan filan demişsin kendıne gel 1. 2cisi lafın sonunda gulucuk var. Espiri anlayısına da dicek laf yok. Ve boyle bır konuya modotorun acık tutmasıda ayrı bır tartısma konusu burası tedevi merkezi deil. Ve burda tedavi olamazsın modotor konuyu kapatırsanız sevinirim luzumsuz bir konu ve tartısmya her zaman acık bır yer

19. _DODGE_

_DODGE_ User

Arkadaşlar bu sinirin etrafımda ki insanlara zarar vermesini önlemek için çeşitli sinir giderici yöntemler lazım....

bildiğinizi yazın.

Durum doktora gidecek kadar kötü değil sadece siniri stresi giderici yöntemler arıyorum.

Sen yaptığın espiriye bi bak bakalım...

Farkındaysan konuşmacı köşesine açtım konuyu buraya oyun dışı şeyler yazılır.

Ayrıca burası DO forumu olabilir fakat sonuçta forumdur forumlar ne için var ? insanların sorularını sorunlarını çözmek için var....

Emin ol ki yaptığın espiriler gibi cevaplar gelirse buraya tabi tartışma çıkar...
    Ne kum torbası ya :D mobil bir şey lazım bana... :D :D

Seviye çok artarsa dalıyorum ama çok nadir kavgaya girerim.

ilk bağarırım. kavgadan olabildiğince uzak durmaya çalışırım.

denemiştim ama bir süre sonra kıracak şey kalmıyor evde :D olan 3 senelik mouse uma oldu duvarlarda geziyordu en son :D

Modum kötü şeyler üst üste gelince maalesef sabır kalmıyor :D
    sorma bro insanlar ne anlıyor birini sinir etmekten ben anlamıyorum bu tür insanları ellerine ne geçiyor acaba ???

Son düzenlenen: 3 Şubat 2015
    BlackGhost™ ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  20. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Telefona yüklenen benim tom diye bir şey varya onu yükle kediyi aç bırakırsın felan eğlenceli olur sinirin geçer :D

MaXiMuS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.