Sınırlar Dahilinde

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HatayLı_ASİ_[☾★] tarafından 12 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Malumunuz bu görev için promerium beslememiz gerekiyor.Bu durum bir çok oyuncuyu rahatsız etmişti ve forum ekimi bu durumu raporladığını söylemişti.Bende çok uzun bir sürede biriktirdiğim seprom beslemelerimi harcamak istemiyorum.Bu yüzden bu raporlar sonunca herhangi bir dönüş olup olmadığını merak ediyorum.Değişme ihtimali var mı ?Görevli olan bir arkadaş cevap verebilir mi?

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Hayır henüz bir dönüş sağlanmadı bizlere.

İyi forumlar

3. Peki normalde her raporladığınız durum için olumlu/olumsuz dönüş yapılıyor mu?
    Sizin düşünceniz nedir?Bana ne yapmamı tavsiye edersiniz?Beklemeli miyim?

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında bilgi vermem yasaktır. Tavsiyeye gelecek olursak benim tavsiyem Sahipsiz Sesler ile başlaya görev zincirini bitirmenizdir.
    Bu sayede seprom beslemeniz bitecek ve diğer görev yani Sınırlar Dahiline geçmeniz daha iyi olur.

İyi forumlar

5. -Star-

-Star- User

Siz ise bıkmadınız iftira atmaktan,rapor ediyorum sizi haberiniz olsun.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Aralık 2018
    HatayLı_ASİ_[☾★] bunu beğendi.
  6. Yaptım hatta diğer görevlerden de yaptım ama bitmedi.

Bu oyunu yıllardır oynuyorum ve chat banı bile almamış birisiyim.Sepromlarımı askerdeyken ve yazın tatilim sırasında oynamadığım zamanlarda biriktirmiştim.Yani biriktirmem de bile bir sürü emek var.Eğer senin dediğin gibiyse banlasınlar beni.Sonuçta oyun yöneticilerinin görevlerinden biri bu tür durumları engellemek.Ama benim dediğim gibiyse ne olacak? Klavye başında sallamak kolay.İftira atıyorsun.Hakkımı helal etmiyorum sana.
    Ayrıca ağlamıyorum.Bir oyun için ağlayacak birisi değilim.Sadece bilgi almak istedim ki forumda zate bu yüzden var.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Aralık 2018
    ___________CAN ve -Star- bunu beğendi.
  7. DUMAN.

DUMAN. User

Çok oyuncuyu rahatsız etti evet ama daha çok oyuncu da bundan memnun olduğu için konu açtı .

8. Aynı foruma bakıyorsak eğer rahatsız olanların sayıca daha çok olduğunu görürdünüz.Görevlerin ilk geldiği günlerde en çok açılan konu buydu ve en çok cevap yazılan konu da buydu.Forumda araştırarak bakabilirsiniz.
    Ben gerekli cevabımı aldım.Teşşekkür ederim.Konu kilitlenebilir.

9. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.