Öneri sinirli cubikon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {-€FSANE_AT€Ş-} tarafından 21 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsunmu

1. olsun

69,0%
  2. olmasın

31,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    çılgın cubikonda çoğu kişi cubiyi progeitleri çıkmadan kesiyor çılgın cubikonun yerine bu etkinlik yapılabilir:

cubi biri sıkınca cubikon kırmızıya dönsün progeitler normal progeite göre 5 katı vursun ödülleride 5 katı olsun böylece çok progeit çıkmaz ve bilgisayarlar fazla kasmaz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Şubat 2014
  2. Yanlış anlamayıdysam protegit sayısı 5kat düşsün karşılığında protegitler 5 katı vursun istiyosun ?

3. aynen öyel demek isityorum

4. fikir biraz geliştirilmeli .

5. Güzel fikir o zaman katılıyorum :)

6. gncl

7. gelişmeli ornek protegit normal gibi osun ama gorunmesin kasmaz hemde ama cubi de korumak lazım ilk 5 dk miiss geçsin

8. Harbiden iyi fikir bilgisayar acayip kasıyo

9. -klannx-

-klannx- User

Yada cubi insta kalkanı olsun etkinlik boyunca surekli protegit çıksın nasıl...

10. Cillos™

Cillos™ User

onun yerine protegit diye bişey olmasa cubinin menzili bizim menzilimizden daha çok olsa cubikon protegitlerin verdigi kadar hasar verse pc dahada az kasar

11. bence verilen hasr kadr herkez bişi alsın patlayn kalırsa o protegit işimiz biti

12. anakin5555

anakin5555 User

güzel fikir oyum olumlu ama protegit sayısı azalmış bnce bu başka bir etkinlik olabilir

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

onun yerine cilgin cubide deltadaki gbi cubi kalkan koruma alabilir protegitler hepsi kesilmeden kalkani acilmayacak dolayisi ile kesilemeyecek duruma gelebilir.ayri bir konu acsin biri olmazsa :D

Rehber bunu beğendi.
  14. Aliens

Aliens User

Bence bunlar yerine 2 saatlik Cubikon etkinliği şu şekilde olsun; kesildiğinde yenisinin çıkma süresi kaldırılıp ard arda çıksın. Böylece ne kasma nede 'Cubiye sıkmayın aloooo!' muhabbeti ortadan kalkmış olur. Eğer çok fazla kazabçlı oluyor deniyor ise etkinlik süresi kısaltılabilir. Adı da 'Cubikon Baskını!' olabilir.

Rehber bunu beğendi.
  15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ozaman benim fikrimdeki de kalkanli cubi olsun :rolleyes:

16. Aliens

Aliens User

AHAHAHAA! :D Bu gidişle 1.000 sayfalık bir öneri olacak. :)

17. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

adam iyiki bir fikir acmis yani, bir suru turettik pisman olcak :D

{-€FSANE_AT€Ş-} ve Rehber bunu beğendi.
  18. Aliens

Aliens User

Haklısın. Ama attığım fikir çok mu mantıksız? Ne kasma, ne de kesilme sorunu olur. Çünkü bunda amaç serş kesim olacak.

{-€FSANE_AT€Ş-} bunu beğendi.
  19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sen dersinde mantiksiz mi olur aa lutfen:) o degilde 2014 te acmis simdi gordum :D hep anakin in sucu buluyor sandiktan cikariyor bu konulari ya :eek:

20. Aliens

Aliens User

Ahahahaa. Aynen, suçlu Anakin. :D Ah, efendim çok teşekkür ediyorum. :) Mutlu ettiniz beni.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.