Sınırsız Cephanelik Kapasitesi Hakkında görüşleriniz

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 6 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bendede ekipman açılmıyor . Bu sorun ne zaman düzelir .

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhaba,

Çerezlerini temizleyin ve farklı bir tarayıcıdan deneyin lütfen.

Keyifli Forumlar

3. Gerçekten çok güzel bir yenilik olmuş.

A dan Z ye herkese teşekkür ederim.

Durmak yok,yola devam :D

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ihalede saatlar sasmis iletirseniz:)

5. yenılıkler ıyı hosda eksıklere bakın epıkmana gıremıyoruz tıcaret saatı kaydı sımdı pvp harıtalarındakı otoculara yaradı bu sk1 cuno yasadın ha toplasın gemın

6. Saat başında bitmesi gereken açık arttırma 48 geçe bitiyor.

Son düzenlenen: 7 Kasım 2014
  7. titans___

titans___ User

işde bu be böyle olmalı 2 kutu topluyoz ondanda x-1 çıkıyor zaten bazen boş geçiyordum
    yok cephane deposu 2 katı falan ondan ona taşı boşa vakit harcıyordum gidip uber roket atıyordum saımona falan ondan uber roket alamıyor insan tam kasılırken geç oldu ama oldu neticede

8. Modum evet öyle ama su an o özellikleri gereksiz bonuslar artırılabilir belki bunun yerine :)

9. :D

10. şu skylabı da bi yaparsanız süper olcak sepromu uriyle çekenlerin sepromu hiç azalmasın ama zamanla yollayanların kı azalsın yada sepromun deposunu genişletın yada seprom daha çok üretsin 1 saatte 5 bın üretsin mesela çok daha iyi olur

11. tgs781

tgs781 User

benim için kötü oldu. haberim omadan bütün krediyi cephaneye yatırdık(199000000)

12. mete

mete User

2 tarayıcıda da denedim tüm cerezleri sildim fakat girilmiyor ekipmana başka bir hesapla denedim onda acılıyor ekipman.Sanırım cephane deposu cpuları alınanlarda var bu hata sadece dün geceden beri konfigurasyon yapamıyorum .

13. YANİ VETRANI BİRAZ DAHA CEPHANESİ ÇOK OLUR DİYE ALDIM DAHA 2 GÜN ÖNCE 150M BAYILDIM ŞİMDİ VETRANIN TECRÜBE ŞEREF ÖZELLİĞİ BNM İŞİME YARAMAZ Kİ DAHA ELİT OLAMADIM BEN VETRANA BASACAĞIMA 300M E AEGİS ELİTE BASARDIM

VETRAN İÇİN YENİLİK ŞART EN OLMADI AMBARINI %10 -20 ARTTIRIN

14. güzelbir yenilik yapmissiniz benim gibi eliyle kasilan bir icin peki soruyorum maus programina atip pede toplatan arkadaslarda bundan fazlasiylan faydalanmiyormu bu haksiz rekabet deyilmi etkinlik oldunda haritalarda kamuflenin kalkmasindan yanayim en azindan program kullananlara azda olsa zarari olur saygilarimla.

15. Darkorbit bu tip programları kullananları bannlıyor zaten.Böylece program kullananlar da zararını görecektir diye düşünüyorum.

İyi Forumlar...

Son düzenlenen: 7 Kasım 2014
  16. elektro

elektro User

uzayda boş gezinirken lf4 çıksa hediye :)

polatalemdar311 bunu beğendi.
  17. Cephane sınırı kalkması süper oldu ayrıca herkese anahtar gg ve günlük dosyası geldi bende hiç birşey yok sebebi nedir acaba???

18. Cephane artırıcı CPU yoksa gelmez.

19. alınca gelecek yani??? ayrıca dükkandan ve açık arttırmadan kalkmış nereden bulacaz :S

20. Satıştan kalktığı için darkorbit saolsun bizleri düşünerek aldığımız CPU ları geri dönüşüm olarak bir kaç malzeme verdi.