Sınırsız Uber

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .KâPGâÑKâĞâÑ.[61] tarafından 23 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Dün geceden beri yaklaşık 370 kez cpu ile atladım. Hala gidemedim. Bu görevi nasıl yapacağım sorması ayıp? Gemimde kalan tek yaratık görevi bu. Bitirmek istiyorum ama gel gör ki haritaya giriş yok.

Son düzenlenen: 23 Nisan 2018
  2. nasılsa x4 giti en azından yapacakları tek şey portal bugu açıgı gelsin en azından millet görevini bitirebilsin.
    bence en mantıklısı bu olur.

3. oben

oben User

ne yaparsanız yapın boşuna do kendi işine geleni yapıyor gelmeyeni duymuyor bile.iş x4 toplamaya gelince değişikliği yaptılar kapıyı pert ettiler.ama iyi oldu ama kötü oldu durum ortada herkesin farklı görüşleri var ortak nokta bulmak zor.eğer do bunu iyi niyetle yaptıysa neden görevle ilgili bir hamle yapmıyor.mesela kapıyla ilgili görevi aldığımızda tek sefere mahsus yıldız sisteminde ? map görünse girsek görevi yapsak olmazmı görev bitincede zaten toplanacak x4 miktarı ortada..ama yok maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..bunda oyuncularında katkısı yok değil hiç bir avantajı insanca kullanıp paylaşmayı bilemedik maaalesef. biri öbürünü kesti diğeri onu çekemedi şikayet etti şimdi ne oldu atı alan üsküdarı geçti geçemeyenlerde zırım zırım zırlıyor yok toplayanlardan silinde bilmem ne vs.sonuç at da gitti armutlarda gitti..ne diyelim hayırlısı bekleyip görecez..umarım ben 22 level olana kadar bir çözüm bulunur...

4. Görevi alınca kapının gelmesi mantıklı 1 sefere mahsus görevi alınca gizli harita portu açılmalı.

5. oben

oben User

dediğim gibi kardeşim maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek buna farklı çözümlerde üretilir ama kim yapacak..low içinde aynı şeyi yaptılar şikayet ettiler ettiler sonuç şimdi lowu ful olmayan kimse yapamıyor fuller hala malı götürüyor..kimsede ses yok.nediyelim bu gidişle bu oyunu bırakmak icap edecek gibi..

6. 500 milyon x4 cephanesi yapanların... X4 cephaneleri neden azaltılmıyor ?! Denge böyle sağlanır. Güncellemelerin araları fazla açık olursa denge olmaz. Bir süre sınırsız sonra sınırlı gibi bu dengeyi bozar. Etkinlik değil sonuçta bu. Cevabı Belli Sorular. Kapağan Abim tanıyorsun beni eskilerden. Senin gibi yılların oyuncusu atlayamaz ama TR-4 sunucunda olan DOĞU klanı klanca atlarlar. Kaldı ki bu DOĞU klanın üyeleri bana haritanın bir bakıma bizim yüzümüzden bu hale getirildiğini söyledi 500k x4 yapınca haliyle :D :D

7. ÇORBACI

ÇORBACI User

oyuna birkaç aydır girmiyorum eğer kapıyı iptal ettilerse en doğrusunu yapmışlar bırakında 1 görevide yapmayın kalsın öyle.

8. Arkadaşım! Kapıyı kapatmadılar :) X4 eskisi gibi toplanmıyor! En önemlisi de bir süre açık bırakıp ırzına geçer gibi x4 toplayanların x4 cephaneleri azaltılmıyor, silinmiyor. Şimdi anladın mı ?!

9. Merhaba,

Gizli Haritaya girmeniz için denemeye devam ediniz.

Biraz şansınızla alakalı bir durumdur.

Sadece o haritada uber protegit bulunmaktadır.

İyi forumlar..

10. floppy43

floppy43 User

Gizli Haritada Uber Protegit Dışında Normal Cubikon var mı ?

11. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Evet mevcut. Detaylı bilgi için Gizli harita için buaradaki SS den ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.