Destek sınırsızda kota aşımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***Ç.İ.Ł.Σ.K.Σ.Ş*** tarafından 24 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benim sınırısz netim olmasına rağmen daha yeni baktığım 1 aylık 100 tl internet borcum olmuş kafayı yiyecem elimden geldiği kadar çok video felanda izlemiyom drkorbitte kotayı fazlamı etkiliyor acaba çünkü günün her saati açık diyebilirm

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet veri akışı olduğundan internet hızınızı etkilemektedir sınırsız yazmışsınız kotanızı sınırsız da aşamazsınız sadece daowlond hızınız ve internet hızınız düşmektedir yani darkorbiti 50fps ile oynuyorsanız kota 50gb ve üstü aşımlarda 3 yada 4 fps değerine düşmektedir kotalı internet bağlantılarında borcunuzun yüksek gelmesi çok büyük bir olasılıktır.

3. modum peki aylık 100 tl net borcu sınırız olmasına rağmen sizce nasıl bir durum bu konu aslında burda olmaması gereken bir konu ama en iyi yardım alabiliceğim yer olrak buraya yazdım

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bir problem olduğu kesin sınırsızlarda genelde koto kullanımı yazmış olduğum gibidir internet sağlayıcınız ile zamanında 3 yada 6 aylık bir sözleşme dahilinde indirim yaptıysanız sözleşme süresi bitmiş ve normal paket fiyatına dönmüş olabilir internet sağlayıcı müşteri temsilcinizi arıyarak bilgi almalısınız.

5. Peki modum çok teşekkürler ederim iyi günler kolay gelsin

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Umarım sorun düzelir ve neden olduğunu öğrenebilirsiniz kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.