Sıra Geldi Kronosa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ancasin tarafından 7 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ancasin

Ancasin User

Kronos için 1 kappa ve 1 epsilon kaldı. Bunları bir aksilik olmazsa pazar günü tamamlayacam.

Soruma gelirsek; kronos kapısında oyundaki gemiler gibi gemiler varmış bigboy, vengeance falan. Mesela son bölümde kendi geminiz gelecek yazıyor kronos konusunda, dp ve kalkan benim gibi ve ben x1 sıkarsam o da bana x1 mi sıkacak yani bunu mu anlamalıyım? Bunların dp-kalkan-vuruş gibi özelliklerini bilen veya nerden öğrenebileceğim konusunda aydınlatacak kimse var mı? :)

Not : Kronos konusunu okudum, oranın linkini vermeyin çünkü orada hangi dalgada kaç gemi olduğu yazılı sadece. O 4 videoda da her bölüm yok.

2. Merhaba ,

Darbe Puanı ve Kalkan durumu sizin geminizle aynı oluyor diye hatırlıyorum. Ayrıca x4 ile saldırıyor yani hemen hemen sizin vurduğunuz kadar size vuruyor.

İyi forumlar.

3. Ancasin

Ancasin User

x4 ile saldırıyor, peki ben x4 ile ne kadar vuruyorsam her biri o kadar vuracak?

4. Merhaba ,

Yanılmıyorsam gemi x4 ile vuruyor evil irisleri tam hatırlamıyorum. Normalde gözünüzde büyütmeyin bence yani iyi bir konfigürasyon ile sorun olacağını sanmıyorum.

İyi forumlar.

5. Ancasin

Ancasin User

Malum 21 parça insan tereddüt ediyor. Ben yine sepromlıyım destekle gireyim ne olur ne olmaz :D

Konu kilitlenebilir, sağolun. :)

6. Merhaba ,

Eğer içiniz rahat olacaksa youtube'ta filan " kronos kapısı son bölüm " gibi aramalar yaparak ön bilgi alabilirsiniz. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.