Sıradaki Adım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve rodinya41 tarafından 25 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. rodinya41

rodinya41 User

İyi Günler,
    Gemimin son diroidi olan zeusu aldım sonunda havoclarımda fullendi şimdi bir fikir almak istiyorum bu noktadan sonra prometheus lazeri yapmak için zeta mı yapmalıyım yoksa Hercules Diroit tasarımı için Kappa'mı (12 pro lazerim var 6k rinuska sahibim.) 1.1m uridium var gemide bu arada

2. Pro lazeriniz az bence ona yönelmelisiniz.

3. ateistkeci

ateistkeci User

Önerim Zeta yapmaya devam ederek Prometheus lazerlerini arttırmaya yönelmek, en azından 20 olduktan sonra Hercules için Kappa kapısını da yapmaya yönelebilirsin :)

yılmazcan47 bunu beğendi.
  4. rodinya41

rodinya41 User

teşekkür ederim tavsiyenize uyacağım heralde 1.1m uridiuma 20-22 bandında zeta dönerim diye düşünüyorum.

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Prometheus lazerinizi fullemenizi tavsiye ederim onun için bolca Zeta kapısı yapmanızı öneriyorum kapıları Pazar günü Galaksi Kapıları Çifte ödül Günü yapmalısınızki ödülleriniz katlansın.Gelişmenizde fazlasıyla yardımı olacağını düşünüyorum.

İyi forumlar.

Minerva ve yılmazcan47 bunu beğendi.
  6. Bana iyimser geldi o rakam ama o civarlarında olur tabi :D