Öneri Sıradaki Hamle?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve P*AR*S tarafından 13 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. P*AR*S

P*AR*S User

tr6 serverinde oynamaktayım, belki tanıyanlarınız vardır. cubi, tallon, kutu ile birlikte uridium kasıyorum günde yaklaşık 8-9 saat online’ım.
    geçen hafta megada 450k uri satın aldım, 4 zeta açıp hepsinden de havoç çıkartıp 8 havoç sayısına ulaştım apisim ve zeusum yok.
    11 prolazerim ve 2 kararsız ve 12 lf4üm var
    droid düzenlerimde birkaç tane eksik var, gereklilerin hepsi var
    24 argeyim
    sıradaki hamle ne olmalı hesabımda 250k uridium mevcut, indirim + vip ve katlayıcı var

2. 4 zetada nasıl 8 havoç çıkardın ya ben 6da 0 yaptım :D bi taktik mi var
    bence cuma günü zeus gününde kutu açıp apis parçası biriktir indirimle birlikte 350-400k uri arasındayken al

3. P*AR*S

P*AR*S User

zetaya devam etmeyi düsünüyorum ama yanlıs mı düsünüyorum bilmiyorum çok kârlı kapı

4. ŞahFD

ŞahFD User

Zetaya devam et.

5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Zeus gününde kutu açmak ile devam edebilirsiniz 10 adet havocu tamamladıktan sonra amaç zeus ve apis diroitlerine parça bulup maliyetini azaltmak.Ben bu şekilde tavsiye ediyorum^^
    Bu arada lütfen başlıkların tamamını büyük harf ile yazmamaya özen gösteriniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Kasım 2019
    Minerva bunu beğendi.
  6. Zeta yapıp pro lazeri birleştirmek.