Sıradaki yatırımım ne olmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Koroshiya-san tarafından 21 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna başlayalı 10 gün oldu ama forum sayesinde oyun hakkınfa epeyce bi bilgi ve fikir sahibim oldum öncelikle onun teşekkürünü edeyim.

Gemim leonov

3 lf4 üm var etkinlikten aldım

Geri kalan lazerlerim lf3+Sll-02 karışımı(PvP yi umursamadığım için 2 lazer türü de benim için hemen hemen aynı değerde)

2 irisim var(gönülsüz karar versem de uridumla aldım açık arttırmadaki irisler çok abartılı fiyatlara satılıyo)

6 flaxım var

3 bo-2 kalkan jeneratörüm var

6 elit hız jenetatörüm var

Petim var(birleştirden aldım daha 2 level bi işime yaramıyo)

Droidlerim için şuan "Ok uçuş düzeni" ni kullanıyorum roket hasarını %20 arttırıyo dezavantajı olarak da lazer hasarını %3 düşürmesi var.Leonovun ev avantajıyla 2 kat hasar vermesi(hem roket hem lazer), droid avantajından gelen roket hasarı ve roketlere yaptığım seprom beslemesiyle 1-3 ve 1-4 de çok güzel kasabiliyorum. Günlük kazancım 20,000-24,000 uridium arasında oluyor. Daha seri kasabilmek için önüme koyduğum iki hedefim var:
    1-) Yeni bir droid uçuş düzeni satın almak
    2-)Petimi 8. seviyeye kasıp oto toplama modülü almak ve 6 radar protokolüyle desteklemek

Sorun şu ki P.E.T SSS. kısmında görsellerin linkleri bozuk görseller açılmıyor bu nedenle P.E.T yatırımı için gerekli olan sermayeyi hesaplayamıyorum.Gerekli urudiumu biriktirmeden önce petin seviyesini yükseltip öğrenesim de gelmiyor çünkü görev yapan birisi değilim tp kasmak benim için zaten zor NPC keserken de petin peşimden beni takip etmesi rahatsız ediyo.Bu da beni öncelikli olarak droid uçuş düzenimi değiştirmeye itiyo.

Oyun tarzımdan da kısaca bahsedeyim düşük getirili slotları durmaksızın keserek yüksek gelir elde etmek. Damlaya dalmaya göl olur mantığıyla oynuyorum ve bu şekilde oynamaya da devam etmeyi düşünüyorum. Sizce bana en uygun droid düzeni hangisidir. Elmas droid düzeni baya kafama yattı durmaksızın NPC kesmeyi çok kolay hale getiriyo ama eğer onu alırsam bu sefer de roketlerim eskisi gibi tek atmıycak NPC lere ve kalkan yenilemesinin savaşa dahil olduğundan emin değilim içimde kuşkular var.

Sizce bana en uygun olan droid dizilişi hangisidir?
    Öncelikle droid düzeni mi yoksa pet modül ve protokollerini mi almalıyım?

2. Merhaba ,

İlk olarak 10 güne göre epey gelişim göstermişsiniz diyebilirim. :) Forum zaten biraz da bunun için var. :D

Eğer kredi biriktirebilirseniz açık arttırma bölümünden eksik olan LF-3 , B0-2 , G3N-7900 Hız jeneratörü , İris v.b. eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. :)

Zamanla biriken uridium ile Uçuş Düzeni v.b. eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

Hangi konuya baktınız bilmiyorum fakat Buradaki konuda her hangi bir sıkıntı yok. Uygun zamanda inceleyebilirsiniz. :)

1- Oyun tarzınıza bağlı olarak uçuş düzenleri değişebiliyor. Ayrıca tabi ki uridium maliyeti yani bu nedenle Kalp , Halka , Burgu v.b. düzenler işinize yarayabilir. Uçuş Düzenleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

2- PET'inizi 8 seviye yapıp 3. seviye modül ya da protokoller'den tercihinize göre ihtiyacınız olanları alabilirsiniz. Yukarıda vermiştim ama Buradaki konuda bir sıkıntı yok görseller filan hatalı değil en azından ben baktığımda değildi. :D

Leonov ile x-3 ve x-4 haritalarında seri olarak kasılmak iyidir. Elmas uçuş düzeni için kalkanın'da yüksek olması lazım. Yukarıda uçuş düzenleri ile ilgili konuyu vermiştim inceleyebilirsiniz.

PET'i 8 seviye yapana kadar bana göre öncelikle doğru bir uçuş düzeni seçmeniz tabi ki işinize yarayacaktır. Ben ilk olarak Kalp Uçuş Düzeni'ni almıştım tavsiye edebilirim.

Tabi ki acele etmeyip diğer gelecek önerileri bekleyip daha sonra bir karar alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Kalkanın düşük olduğu için elmas alırsan verim alamazsın. 75.000 uridiuma roket hasarını %20 artıran ancak darbe puanlarını %50 azaltan uçuş düzeni mevcut. Leonov kullandığın için çok işine yarar. Skylabını geliştir, roketlerini seprom ile besle, bu sayede %60 daha roket bonusu alırsın.

Ancak yine de ufak yaratıklar kesip kasılmak doğru değil. Bunu 7-8 senedir bu oyunu oynayan biri olarak söylüyorum.

Yapman gereken şu. Petini 8 level yapacaksın.
    Otomatik toplayacı modülü alacaksın bonus kutularını petin toplaması için.
    Petin protokol slotlarının tamamını açakacaksın ve (benim şahsi fikrim) hepsine kutuların içeriğini artıran kurtarma prokolü alacaksın. Aldığın protokolün 3. seviye olmasına dikkat et.
    Ar-gelerini kutu toplamaya yönelik yapacaksın ve x2 bonus kutusu katlayıcısı alacaksın.

Günde 3-4 saat kutu toplasan bugün kazandığın urinin 3 katını alırsın.

Haa tabi kutudan max uriyi alma durumuna gelmek için milyon uri harcaman lazım o yüzden sen 4.90 liraya 1 haftalık bonus kutusu katlayıcısı al ve 4-1, 4-2, 4-3 haritalarında kutu topla.. Hızın full olsun.

Günde ortalama yaratıktan 25k kastığını düşünelim haftada 7x25k= 175k uri eder
    Sen bir hafta dediğim gibi kutu topla eğer 175 binden fazla kasıyorsan benim dediğim gibi devam edersin

4. Verdiğini linkler çok güzel hazırlanmıştı ve düzgün çalışıyodu teşekkür ederim.

Elmas uçuş düzenini oyunun gem erken hem geç safhasında işime yarıycağını düşündüğüm için istemiştim. Kalkanımız güçlü olmazsa verim alınamıycağını söylemişsiniz ama x-3 ve x-4 teki yaratıklar çok da fazla vurmuyolar yani 100,000 kalkanım olsa saniyede vericeği 1,000 yenileme benim duraksamadan kasabilmem için yeterli olur diye düşünüyorum. İleride de kutulardan goliath üstü gemilerden birini çıkarabilirsem tallon kesmeye falan gittiğimde de işime yarıycaktır. Eğer elmas alırsam bunun tek kötü yanının kasılma hızımın düşmesi olucağını düşünüyorum ama sürekliliği sağladıktan sonra pek de mühim değil.

"İç içe açı" uçuş düzeni roket hasarını %50 arttırıyo bu sadece leonovla kasarken işime yarar çünkü krediyle alabileceğimiz en güçlü roket 2,000 vuruyo düşük hasarlarda yüzdelik güçlendirmeler kimseyi kahraman yapmaz ama leonovla kasarken çok işime yarar kasılmama büyük ivme kazandırır. Bunu da aklımın bi köşesinde tutucam teşekkür ederim.

Petle ilgili olan PvP haritalarında kutu toplama taktiğini daha önce de görmüştüm. Bu taktiğin denenmesi çok masraflı ayrıca elitlerin beni gördükleri yerde patlayıcaklarından adım gibi eminim. Benim petten beklentim ben kasarken o da haritanın bi yerlerinde bana gg enerjisi ve urdium kazandırsın petle beraber kutu toplama işine ortak olmayı düşünmüyorum yani .

Oyundaki yol haritam belirginleşene kadar "İç içe açı" yada "Elmas" dan hangisini alıcağıma daha sonra karar veriyim en iyisi. Hatta bunların dışında bişey de olabilir bilmiyorum.
    O zaman öncelikli hedefin peti 8 seviye yapıp 37500 uridiuma oto toplama almak olsun.
    Protokolleri nasıl yapıcağım konusunda kararsızım 45,000 uridium verip %3 verim elde etmek pek cazip bi teklif gibi gelmiyo bana ama herkes protokollerde önceliği kurtarmaya veriyor kafam epey karıştı. O konuda da yardımcı olursanız epey sevinirim.

5. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Alt evrende kasılmanızı pek önermiyorum.

Sebebi:
    Alt evrenin en güçlü yaratığı olan Sibelon:
    DP: 200.000
    Kalkan: 200.000
    Ödülleri:
    Kredi: Ortalama 100.000
    Uridium: 32

Üst evrenin en güçlü yaratığı olan Kristallon: (Cubikon'u saymaz isek)
    DP: 400.000
    Kalkan: 300.000
    Ödülleri:
    Kredi: Ortalama 400.000
    Uridium: 128

Gördüğünüz gibi Sibelon hem Kristallon yaratığının yarısından güçlü hem de verdiği ödüller onun çeyreği. Aynı şekilde Devolarium ve Lordakium'da Sibelon gibi zarar yaratıktır. O yüzden elması alarak üst evrende kasılmanızı öneririm.

Pet hakkında:

Pet'te ise ilk Kurtarılan Mal Protokollerini almanızı öneriyorum. Çünkü oyunda şu an kasılmanın en iyi yolu kutu toplamaktır. Ar-Ge, protokol ve katlayıcı ile çok kısa sürede geminizi geliştirebilirsiniz. Sonrasında Lazer Protokolü almanızı öneririm. Bu hem savaşlarda hem de yaratık kesmede işinize yarayacaktır. Ve ayrıca Radar Protokolü de oldukça önemlidir. Onun dışındaki protokoller tamamen size kalmıştır.

Üzgünüm, oldukça uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir. :) Şimdiden bol şanslar.

İyi forumlar...

6. Güçlendiğimde tabiki üst evrene gidicem ama oralarda savaşlar çok yoğun kasılmamı engelleyici faktörler var diminisherlar pusatlar adeta tekliyor.

Devonun Sibonun çöp olduğunun ben de farkındayım ama şuan saima mordona bir lazer sıkıp bi roket atıp 4 ila 8 uridium kasmak çok karlı geliyo. Gygerthraller olmasa günde 40,000 kasarım.Herbiri 1100 civarı vuruyo bi araya toplandıklarında 6000 civarı vuruyolar ayrıca Devo keser gibi menzil dışından kaçarak vurma gibi bi şans da yok hızları 520. Yani kasılırken dikkatli davranmam gerekiyo ve sürekli can doldurmam gerekiyo şu etkinliğin bi an önce bitmesi en çok istediğim şey.

7. @Duck▲ max. uri 560 değil diye biliyorum

8. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Kısmet I & II [2-3], Katlayıcı Paketi, Bağlayıcı Işın II [5] ve Kurtarılan Mal Protokolü [12] hesaba katıldığında maksimum 538 uridium alınabilir ki bunu sadece P.E.T.10 alabilir. Çünkü bildiğiniz gibi protokoller sadece P.E.T.10'u etkilemektedir. Ama nadiren mini etkinliklerin (SpaceBall, CTB vb.) şirket bonusu %5 uridium oluyor. O anlarda maksimum 565 uridium alınabilir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.