sıradaki?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve The*Dark*Knight tarafından 9 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. Bugün uzun zamandır yapmaya uğraştığım 24.argeyi yaptım ve kalın sıkmaya başladım. 8 iris full lf3 ve full bo2 şimşek vegayım. lf4 ve droit tasarımım yok. bir de golim var 2.hangarda. petimde ticaret hammadde toplama ve tamir modülleri var. herhangi bir uçuş düzenim ve geliştirmem yok. gelişmeye nasıl devam etmeliyim bir fikir sahibi değilim. tecrübeli ve yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler ...

2. STEIN

STEIN User

Savunma veya Saldırı şeklinde gelişmelisin , benim önerim ilk önce savunma geliştirmek :)

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

4. Merhaba ,

Bana kalırsa bir taraftan iris geliştirmelerine başlayabilirsiniz. 16 seviye olan droid'lerin içine koyulan Lazer ve Kalkanlar için ekstra veriyor.

İyi forumlar.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Uridium biriktirip zeus günlerinde kutu açarak hem apis hem zeus parçası şansı yakalarsınız.

Ardından diroitlerinizi geliştirebilirsiniz.

İyi forumlar

6. ben şöyle bi strateji düşünmüştüm . Biraz uri kasıp pete radar protokolü alırım daha sonra palayla zeta açarım. sizce zeta yararşı olur mu?
    Şu an ya peti geliştirip pala toplayıp havoc tamamlamaya çalışıcam,
    ya da irisleri geliştirmeye balıycam.
    Hangisini önerirsiniz?

Son düzenlenen: 10 Ocak 2015
  7. Bence kardeşim öncelikle Bir kamikaze modülün yoksa 3 seviyesi olmazsa olmaz bişey bi oyunda sonrasında eğer günde 5 saat ve üzerini oynuyorsan dediğin gibi palladium topla seri bi şekilde günlük 1 zetaya kadar uğraş gelen urilerine dokunma derim ben çünkü zeta 25 ganimet veriyor Zeus günü çıktığında elince 200 ganimet falan bulunursa kutu aç eğer okadar kutu olmazsa biriktirdiğin urilerle tamamla lf4 ve zeus parçası ilerde çok işine yarıyacak çünkü sonra kalan urilerinle yavaştan iris geliştirmesine başlayarak kısa sürede güçlü bir hale gelirsin ama kapı şart.

The*Dark*Knight bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.