sıradaki

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆_БΞSƮЩΞSƮ_☆ tarafından 6 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam arkadaşlar hızlıca konuya geçiyorum ne yapiyim?

8 iris 2 havoc full lf3 bo2 hız 3 lf4

diroit düzeni yok

pet 10 seviye / 3. seviye radar(1 adet) 1. seviye radar(2 adet)/ kutu toplama 3 hammadde toplama 3 kami 3 var

veteran gemilerin hepsi var (aegis citadel spearhead)
    spectrum var

59k uri var

indirim vip vs. yok

sizce ne yapiyim (ben burgu düşünüyorum)

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Geminizi savaş için mi yoksa yaratık kesip kapı yapmak için mi hazırlayacaksınız.

Benim önerim öncelikle Skylab seviyelerinizi 20 yapmaya hayret gösterin , Yeşil ganimet anahtarı alarak LF-4 bulmaya çalışın veya bazı kapılarda LF-4 çıkma şansı var bunlarıda deneyebilirsiniz.

Son olarakda argelenizi tamamlayın. Hem kutu toplarken hem yaratık keserken TP,ŞP ve kutudan gelen ödülleri yükseltebilirsiniz arge sayesinde.

İyi Forumlar.

3. Kardeşim şahsi düşüncem.
    - İmkanın varsa viplik çek.
    - Kamikaze 3 modülünü aktif şekilde kullan.
    - Cubikondan çıkma.
    - Çılgın cubikon günlerini kesinlikle kaçırma. (viplik aldıktan sonra)
    - Kasılmaktan sıkıldığın zamanlarda 5-3 pala ya gidip pala topla sabırlı adamsan pala topla sadece. Kapı aç. Tavsiyem zetaya yoğunlaş.

Bunları yaptıktan sonra nasıl geliştiğini anlayamayacaksın bile.

4. cubikondan cıkma diorsunda hangi sw hangi ırk oldugun farketmeden en fazla 1-2 dk da bir baskın oluyor 1-6 ya durmadan patlıorsun nasıl kasılıcak arkadaş cubikonda:) ancak baya saglamlar kasılabiliyor

5. biraz geç oldu k.b herkes şimdi:
    vip alma imkanım yok(5 tl lik paket duruyo hala belki birgün alırım)
    cubikon için bizim full arkadaşlar bazen kesiyor ama zor yani
    pala çok sıkıcı kutu topluyorum urinin gelişi hoşuma gidiyo
    2 zeta yaptım ilk zeta x2 deydi 2 havocum var yani :)
    skylab için çalışıcam modum

benim içim pvp değil yaratık kesmek zaten pc dayanmaz harekete cubide kasıyo

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.