SIRALAMA 1

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve MNO tarafından 1 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

oyunu bıraktık

1. evet

oy sayısı 15
    71,4%
  2. hayır

oy sayısı 6
    28,6%
  1. MNO

MNO User

sıralama 1 TR 1-5 Demirsporluᅟ丨BELA丨deki kişi admin gemisi olduğunu bilmeyen yok heralde 1050 saat 11 arge 2254271263 şeref puanı şeref buqu ban yememiş no 1 rezillik diz boyu Sıralamadaki diğer 2 den 6 ya kadar da şahıslarda bot 31 000 saat gülüyorum sadece :)

Son düzenlenen: 1 May 2023
    -TRASNFORMERS- bunu beğendi.
  2. kanka demirsporlu ile aynı klandayım admin gemisi değil :D sadece iyi çalışılmış buglu bir gemi :D

3. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Kaynak? :D

Türkiye Takımı!

4. Bende senin gibi sıradan bir oyuncuyum admin felan değilim admin olacak oyundaki son kişiyim :d

5. TR / DEMİRSPORLU da yakışıyor aslında :d
    Kaynağı bende merak ettim

6. Banlayın banlatın raporlayın o zaman ? :D

7. Hesapta hiçbir türlü 3. Program kullanılmamış neden ban yesin şeref konusunda ise ana hesapla yüksek dalgalara kadar çıktım yan hesaplarıma şeref dağıttım halen mevcut olan bir şey 1000 lere çıkabilirsen eternalde yan hesaplarını gruba al şeref kas

8. banlanacan banlnacan kaçış yok ağlama ğuaahahhahahauhodıjDIKSPKAODOAKDağokasdlpğl

9. Görürsem söylerim

Sayfayı Paylaş