sıralama 14 ful +ful gemi var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-*LİDYALl*-* tarafından 3 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ful gemi
    en etkili 2m uri naısl kasılır. max 20 gunum var

2. HolyAshura

HolyAshura User

Valla bence 20 günde 2m kasmak biraz zor.

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

biraz kutu ,eliti boldur nasilsa ,4-5 te kasilma,tek cubi kesme ,lbirkac low yapma ile olabilir gunde 100 bine denk,server ve dusman cok yoksa rahat yapar ,14.siradaki gemi aslinda nasil kasilcagini bizden iyi bilir :)bol sans.

Rehber ve ****YOLDAŞ****[CH€] bunu beğendi.
  4. süre sıkıntım var :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. tr serverinde ise geceleri cubi kesmen tavsıye ederım :) ben meksıka 1 de beyaz ve sarı taş ile boş bulursam günlük en az 100 cubi kesiyorum :) 100 cubi en fazla 3 veya 4 saatımı almaz bile ama boş bulman gerek :)

ayrıntı vermek gerekır ise nasıl kestıgım ıle gıldılı sarı taş kullanıyorum x4 lazer ve sab cift vuruş çift kalkan desteklerim var cift dp desteklerde var bir cubi 30 sanıyemı alıyor 2 dk da cubılerı kesıp ornek 3 6 da kesıyor ısem orayı kesıp 1 6 ya atlayıp ordakını kesıp tekrar 3 6 ya donup ordakılerı kesıyorum :) yanı beklemiyorum :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Eylül 2016
    *-*LİDYALl*-* ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. eylaha kou kilit anladım napcamı thanks herkese

7. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

unutmussunuz :)