Sıralama kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve aries123 tarafından 14 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aries123

aries123 User

Level: 20
    Tp: 3.680.729.471
    Şp: 4.826.194
    Sıralama kasmak istiyorum ne yapmam gerek?
    Ne gereği var derseniz gemi 200 kusurlu sıralarda bi arkadasla iddaaya girdim kısa zamanda ilk 100'e sokarım dedim o gazdayken ne dedigimin farkında degildim fazla uçurmusum ilk 100 deki gemiler 21 level dan altta yok kaybedersem buyuk kaybederim yardım lazım

2. Darion26

Darion26 User

Bol bol gemi kesmen lazım yoksa ilk 100'e girmen çok zor olur :confused: şp desteğini eksik etme ve şp tasarımı giymen daha iyi olur :)

3. aries123

aries123 User

Eksiden çıktı şeref zaten suan %70 seref boost var :)
    Gunde 50 den fazla gorev yapıyorum katlayıcım bitti palaya girdim bu aralar hem gemi kesiyorum hemde pala kasıyorum kapı ıcın

4. Darion26

Darion26 User

O zaman elite acımaman lazım bulduğun gemiyi kes :) Neyse şimdiden kolay gelsin :D
    Elindeki kapılarıda yapmayı unutma ;)

5. aries123

aries123 User

Sagolasın en fazla şpyi hangi kapı veriyordu unuttumda :/ bide kıdemli diye bi ucus duzenimi ne varmıs o ne kadar şp veriyor?

6. Merhaba ,

Sıralamayı etkilen en büyük faktör Tecrübe puanıdır. Ne kadar çok tecrübe puanı kazanırsanız ( olursa ) o kadar iyi olacaktır.

İyi forumlar.

7. Darion26

Darion26 User

Kappa,gamma veya varsa kronos yapabilirsin şeref için :) kıdemli uçuş düzeninde şp %20 artıyor.

8. aries123

aries123 User

Acaba kıdemli ucus duzeni hakkında bilgi alabilirmiyim sizden

9. Merhaba ,

Sıralama için size daha çok TP lazım ŞP daha çok rütbe için etkili oluyor. Fakat madem sordunuz ;

" Şöhret % 20 artar, ancak lazer hasarı, darbe puanları ve kalkan puanları % 20 azalır. "

İyi forumlar.

aries123 bunu beğendi.
  10. aries123

aries123 User

Sagolun peki tp veren duzen varmı?

11. Merhaba ,

Aşağıdaki tabloyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

seref rutbe icin sizin tp kasmaniz lazim tp tasarimi + tp gemisi guclendiriciler bol kapi tp odul veren gorevler ,kolay glsin.

13. aries123

aries123 User

Bariyer kapı ve gorev odulune etki ediyormu

İlk once cok sagolun bu bayagı yararı olucak gibi, ikinci sorumsa bariyer kapı ve gorev tplerini etkiliyormu?

14. Merhaba ,

Bildiğim kadarı ile etki ediyor. Çünkü npc v.b. şekilde bir ayrım yapılmamış.

Rica ederim görevimiz. :)

İyi forumlar.

15. aries123

aries123 User

Tekrardan sağolun alıyorum bariyer'i
    Yorumlarınız icin hepinize tesekkur ederim konunun kilitlenmesi uygundur.

16. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır. Hayırlı olsun ve bol TP kasmalar dilerim. :)

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.