sıralama ödül sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hkmdr tarafından 13 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. hkmdr

hkmdr User

selamlar ödül sıralamaları sıfırlandı 7. bitirdim 1 tane dmg xt10 vermesi gerek fakat vermedi böyle bir şey mümkün mü? seprom ve urileride vermedi bu arada

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Ödülü talep etmek için oyuna giriş yapmış olmanız gerek. Oyuna giriş yaparak ödülleri aldınız mı?

3. hkmdr

hkmdr User

oyundaydım zaten hiçbirsekilde ödğl al gibi bir seçecek veya ekran gelmedi

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Sıralamanın ekran görüntüsü ile birlikte supporta ticket gönderin. Detaylı inceleyelim durumu.

5. hkmdr

hkmdr User

tamamdır modum

6. Aliens

Aliens User

Sıralama sıfırlandı, bende sıralamada ödül alamadım. Nereden görüntü alabilirim?

7. hkmdr

hkmdr User

sıralamanın görüntüsü derken sıralama sıfırlandığı için yeni oyuncular gözüküyor sadece en yüksek dalgam gözüküyor

acaba hepsi bittiğinde mi verecek toplu olarak bi açıklama yapılsa keşke

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Doğrudur, unutmuşum bu detayı. Siz ticket gönderin durumla alakalı, durumu iletelim biz.

9. Aliens

Aliens User

Ödülü aldım. Ama 200.000 U. gelmedi ve kapıda baş dalgalarda olmasına rağmen Uridium vermedi. Bununla ilgili sabah bilet oluşturdum. Artık müsait bir zamanınızda incelersiniz sanırım.