Sıralamadakiler

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve *YANLIZ_KEŞİŞ* tarafından 12 Kasım 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu evrensel titan sunucusu server açılalı 227 gün olmuş 24 saatten 5448 saat yapar ilk 10 daki arkadaşlar online süresi ortalama 5 bin saat yani günde 22 saat açık oyunları diyorumki ya yönetim bu hileci lere bi çözüm bulsun banlansın yada günde 2 saatlik uykuyla nasıl yetiniyorlar hilesiz bizede söylesinler göz göre göre hırsızlık değilmi bu

2. ŞahFD

ŞahFD User

Hayır canım ne alakası var onların zaman dilimi farklı bizimkinden(!) bizde 1 gün 24 saat ise onlarda 1 gün 200 saat yani o 5bin saat aslında çok az ne botu hilesi canım sende..

**_B_O_Z_O_** ve Tata bunu beğendi.
  3. Bugün banlama oldu diyorlar. Banlama olduktan sonra girdim rütbeli gemiler hala botta ban vermemişler. Her zaman gördüğüm botta olan gemiler var ban vermiyorlar. Sanırım bu oyunda adalet yerini hiçbir zaman bulmayacak. Adamlar ortalama 20 saat oynuyor. Haritada denk geliyorum cansız oldukları kesin. Banlamanın terazisine pek güvenemiyorum.

4. asdesas99

asdesas99 User

LF5 bugu yapanlardan ban yemeyenler var daha trenler botlar cirit atıyor

5. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Lütfen destek biletini kullanınız. Forumda bu konularda bir yanıt alamazsınız. Forum; genel tartışmalar, fikir alışverişleri ve topluluk etkinlikleri için bir platformdur.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.