Sırayla Ne Yapmalıyım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve PatatesKızartması tarafından 4 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3 Yansıma sondası, 1 Magma, 1 Hiper plazmoit, 11 LF4
    8 İris 2 havoc. Kalkan hız vs var.
    Gemiler: Spectrum, Venom, Aegis, Spearhead
    Pet 7 lvl hiç bir modül vs yok. 8 lvl olup 3. seviyelerini almayı bekliyorum.
    Bariyer uçuş düzeni, İç içe açı uçuş düzeni
    7 Arge kutu toplamaya göre diziyorum
    63m credi 170 k uri

2-3 2-4 te kasılıyorum saatte 4k 5k arası uri kasıyorum. Haftada 200-300 enerji topluyorum haftada. Onunla zeta açmaya çalışıyorum. Enerji bitince Uridiumla zeta açmaya çalışıyorum. Şu an pusat alıp 2-3 2-4 te hızlı kasılmayı düşünüyorum. Şu an zeta için 100 parçam var. Bu hafta zetayı açıp pazar günü de bitirmeyi düşünüyorum. O zamana kadar gelen uridiumla pusat almayı. Zetadan gelen exp ve uridium la pet 8 lvl olur ve toplama 3 alırım diyorum. Sonra burgu alırım diyorum. Bu sıralama düzgün müdür. Başka hızlı kasılma yolu biliyor musunuz? Zeta yı fulledikten sonra devamında kappa dışında ne yapmam gerekiyor? Pusat almak kasılmak ve kaçmak için mantıklı mı?

Bir de oyunu oynarken 2. monitörde yapılacak izlenecek şeyler tavsiye edebilirmisiniz? :)

Not: 2-6 Cubi hep aktif değil ondan dolayı cubi dönmüyorum. Pala toplayamıyorum. Gidiyorum patlatıyorlar toplattırmıyorlar. Gece de pala toplamaya gidemeyeceğim için olamayacağım bıraktım bende toplamayı.

Son düzenlenen: 4 Eylül 2019
  2. pusat kaçışta size avantaj saglayabilir ama karsınızdaki vega veya pusatsa çark duzeninde size yetişebilecek o yuzden bence sarı vega alın bu sayede ozelligi aktif edip kacabilirsiz ... pete kurtarılan mal prokolu alıp kutu argesi yapıp katlayıcı cekip pvp de kutu toplayabilirsiniz bu sayede zamanında bayagı kasmıstım ama yaratık keserek kasılmayı dusunuyorsanız pusatı oneririm hasarı oranı ve hızı iyi .. Öncelikle havocu sonra herkulleri fulle burdan gelecek anahtarları sakla, ileri de apis ve zeus için ihtiyacın olacak bu anahtarlara...
    Bunun dısında kacısta zorluk cekiyorsan öncelili hedefin cark droit duzenini almak olsun yoksa patlaman kacınılmaz olur tabi bu droit duzenini pusadı veya simsek vegayı aldıktan sonra al

PatatesKızartması bunu beğendi.
  3. Dostum öncelikle merhaba, senin ilk önceliğin kapı yapmak olmalı uridium kasmak değil. Palladium haritasında aktif olan bir klana üye ol veya oradakilerle, kesim yapanlarla muhabbet kurmaya çalış. Kesilsen bile vazgeçme git palladium topla en fazla 5 kere keser fazlası pushing zaten :) Ben sabahtan akşama kadar oturup her gün 1 kapı açıp yaptığımı bilirim.

Evet palladium toplamaya alıştık peki ya sonra?
    Sonrasında Zeta yapıp havoc fullemek var. Havoclarını fulledikten sonra eğer argen 24 argede kalın sıkmaya göre dizilmediyse zeta yapmaya kesinlikle devam etmelisin. Çünkü zeta her açıdan karlı bir kapı. Sadece zeus günü ve apis günü zetadan gelen anahtarlarla kutu aç ve apis ve zeusunu bir an önce tamamla.

24 Arge oldun havoclarda tamam. Sonrasında standart olarak herkül geliyor, yani Kappa kapısı. Kappa benim en nefret ettiğim kapı herkül vermemek için çok diretmesi ve zor açılmasıyla beni kendisinden soğutmuş kapıdır.

Söylemeyi unuttum bu kapıları yaparken birikecek olan uridium ne olacak?
    - Öncelikle indirim ve vip olmadan herhangi birşey almak yok alırsan çok zarar edersin.
    - Sana burgudan ve çarktan önce güve lazım kapı yaparken güve kullanılır.
    - Güveden sonra Kalp <3
    - Sonrasında ise Burgu ve çark
    - İris ve Kalkan geliştirmesi

Sana en maliyetli olacak olan şey İris ve Kalkan geliştirmesi olacak bu ikisine indirim ve vip varken 750k civarına irisler 20 adet kalkan geliştirmen her zaman daha iyidir oda 1.5m den desek 2.25m uridium geliştirme için sana KESİNLİKLE lazım olacak.

10 promethus görevini yapıp lazerleri alman senin için çok mantıklı bir hareket olacaktır.

Rütben azken serverde çok adın duyulmamışken yapabildiğin kadar kapı yap biriktirebildiğin kadar uri biriktir. Spartan için acele etme sen kafana tacını tak bekle. Bol bol gg biriktir kendine eğer ilerde rahat etmek istiyorum diyorsan kendine gg biriktir. Benim sana şahsi tavsiyem 50 arge olana kadar palladium topla zeta yap hem x4 hem dosya hem anahtar. Zetadan aldığın anahtarlar pro lazeri yaparken sana lazım olacak.

Yoruldum yazmaktan :) sıkıldıkça da prolarını fullemek için BL haritasına gitmeyi de unutma.
    Sonradan aklına gelen her türlü soruda beni rahatsız edebilirsin gemimi fulledim rütbe nasıl kasıcam sıralama nasıl kasıcam dersen hepsinde yardımcı olurum kolay gelsin :)

4. Gerçekten aklıma takılan her şeyi anlatmışsın çok teşekkür ederim. Kafamda şekillendi bakalım patlaya patlaya toplayalım bakalım o Palladiumları :) Oyun oynarken yan ekranda veya arka planda yaptıklarınızı da söyleyebilirmisiniz birşey toplarken canım sıkılıyor benim çok :)

_Birazzhırs_ bunu beğendi.
  5. Rica ederim :) Biz genellikle ts de muhabbet edip birbirimize takılıyoruz. Eğer bir oyun arkadaşın yoksa edinmende fayda var. Ancak senin uzun bir süre palladiumda olacağını düşünürsek film izlemeni tavsiye ederim. :D

PatatesKızartması bunu beğendi.
  6. Ben cevaplardan tatmin oldum konu kitlenebilir.

7. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Eğer kullanmadıysanız buradaki konuda bulunan kodu kullanın, bu sayede 1800 Ekstra Enerji hesabınıza eklenecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.