Şirket Arkadaşını Kesmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 1 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mmoyum mmolu 2 tane gemi kestim toplamda -300 şeref yedim bundan başka hesaplamada hesaplanan X100 mağlup edilen müttefik oyuncu puanıda -200 götürüyor rütbeden bundan başka bir kötü yanı var mı müttefik kesmenin benim şuana kadar 276 olmuş sizlerde nasıl?

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar...

3. aynı şirketten oyuncuyu o ilk olarak size saldırmadan siz ona saldırarak keserseniz her kesişte katlayarak eksi şeref yüklenir ve bir zaman sonra şeref puanınız yüksek oranda eksiye düşer dikkatli olunuz ve keyfi olarak saldırı yapmayınız iyi oyunlar

4. Eğer böyle bir zevki sürekli tatmak istiyorsanız... Yedek klan açınız ve sonrasında bütün klanlara savaş açınız... Bu şekilde sorun olmaz.

Ama bunun yerine oyunu oynamayı bilen bir kuzeniniz ya da kardeşiniz var ise orta seviyede bir hesaba sahip olsun ve arkadaşınız, kuzeniniz o gemiye girdikten sonra dost hedeflere ilk o sıksın ve siz imha edilmesine yardımcı olarak amacı gerçekleştirirken size eksi şeref gelmesin.

Yedek geminin şerefi -1 milyar bile olsa sorun değil o sadece hedefin imhasını üstlenecek :D

Bunu çok yaparsınız bir gün içerisinde çok fazla küfür, hakaret, beddua alırsınız :D

Bunların hiç bir oyun kurallı ihlali, etik kuralları ya da görgü, ahlak, saygı gibi kavramları hiçe saydığını, ihlal ettiğinizi, kötü bir oyuncu, kötü bir insan olduğunuzu göstermez... Bam bam bam önüne geleni kes kardeşim...

Son düzenlenen: 2 Ekim 2018
  5. Koca bir şlaaak sesi sanırım o tarafa doğru gelmiştir:D

Sempatik.57 ve -ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.