şirket değişikliği yapma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaleci tarafından 26 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaleci

kaleci User

herkese kolay gelsin ben şirket değişmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?

2. §İYU

§İYU User

Anasayfadan Klan -Şirket 'e gir .5000 uri ister ve şeref puanının yarısı silinir.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

ŞİRKET Şirketinizi değiştirmek istediğinizde burdan bireysel olarak şirketinizi değiştirebilirsiniz.

İster klanda olun ister klanda olmayın Ana Sayfanızdan >KLAN>ŞİRKET üzerine tıklayarak yukarıdaki resimde göründüğü gibi geçeceğiniz şirket üzerine tıklamanız ve geçisi onaylamanız gerekmektedir.Şirketiniz artık değişmiştir.[​IMG]
    • Şirket değiştirmek tüm üyeler için 5000 Uridiumdur.Bu vip üyeler içinde aynı bedeldedir.İndirim paketi olan üyeler içinde aynıdır.Yeterli Uridiumunuz yoksa şirket değiştiremezsiniz
    • Açık olan gerevlerinizi bitirmeniz yada iptal etmeniz gerekmektedir.Aksi halde şirket değiştiremezsiniz.
    • Dikkat her şirket değiştirdiğinizde Şeref Puanınız yarıya iner,eğer eksi(-) şerefiniz varsa bu değişmez.
    • Açık olan kapılarınız varken şirket değiştirebilirsiniz kapılarınız yeni şirketinizin x-1 haritasında kaldığı yerden konumlandırılır.
    Keyifli Forumlar.

EyüpAyhan-TR5 ve JUPlTER bunu beğendi.
  4. Benim yeni kurduğum hesabımda 15k şeref puanı var şirket değişiminden çok etkilenir mi yani şerefi düşecek biliyorum fakat bu çok olur mu yani normal şartlarda 7,5k ya düşmesi lazım.

JUPlTER bunu beğendi.
  5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şeref puanınız ne kadar ise yarıya düşer,daha fazlası olmaz.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  6. Bilgi için teşekkür ederim modum .:)

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Önemli değil,görevimiz,fakat şirket değiştirmenizi önermem.

Ben oyuna başladığım şirkette devam ediyorum,belli bir düzeyde arkadaşlıklar ve dostluklar oluşuyor.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER ve EyüpAyhan-TR5 bunu beğendi.
  8. Kendi asıl hesabımda değiştirmeyeceğim tabi ki henüz yeni olan bir hesabım var ve yanlışlıkla farklı bir şirket seçimi yaptım. Mecburi bir değişiklik yapacağım fakat çok fazla şeref puanı bulunmadığı için kafam rahat :)

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunun başında şirket değiştirmek daha mantıklı,şeref puanının az olması avantaj.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER ve EyüpAyhan-TR5 bunu beğendi.
  10. 5-6 milyon şeref kaybetmek var ki daha fazla kaybeden illaki vardır, bir de 7,5kcık şeref kaybetmek var :) Teşekkürler ilginiz için. :)

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu yeterince anlaşıldı galiba.

Yeni şirketiniz şimdiden hayırlı olsun.

Keyifli Forumlar.

EyüpAyhan-TR5 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.