Sirket degisimi ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve darknesss1903 tarafından 17 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar ve modlarimiz oncelikle keyifli forumlar ve iyi oyunlar herkeze
    Sirketimi degistirecegim ve suan insa edilmemis 5 tane kapim var bunlari acarsam eger sirket degistirmek icin tamamlamak zorundamiyim bir kac kisi galaxy kapilari kaliyo yeni birseymi acaba bi fikrim yokda 1 2 adet gorevim kaldi onlari yaparken kapilarida son dalgayi birakirim sirketi degistirdikten sonra bitiririm oyle olurmu acaba

2. Merhaba,

Direk kapılarınızı şirket değiştirdikten sonra yerleştirseniz daha güvenli olmaz mı :)

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Şubat 2015
  3. Evet olurda gorevler uzun sayilir yariladim arada kapilarida gozden cikarayim diyorum zamandan tassarruf etmek amaci ile bir kac arkadasim kapilari kaliyo artik filan dedi de emin olmak istiyorum eskiden olsa sirket degistikten sonra acar yaparim

4. Merhaba,

Siz şimdilik öncelik olarak görevlerinizi bitirmeye bakın. Kapıları sonra halledersiniz.

İyi Forumlar.

5. 800 barracuda 684 de sıkıldım artik :) icim disim barracuda oldu :)

6. Merhaba,

Pek bir şey kalmamış o zaman. Seriden halledebilirsiniz :)

İyi Forumlar.

7. Tesekkur ederim :) . Hala kararsisizim kapi kaliyomu kalmiyomu?

8. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bence de şirket değiştirdikten sonra kapıları yerleştirip yap.Şirket değişiminden dolayı düşen şerefi kapılarla yükseltirsin...

9. zaten - serefden yeni ciktim 20milyon kadar duzelttim seref gitmesin diye kararsizligim bundan dolayi

desteginiz icin sagolun konu kilitlenebilir.

10. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.