sirket degisimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mahoni_Kartal58 tarafından 25 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aslinda arkadaslar bu konuyu konusmular aralarinda ama konu kilitlengidi icin ve bilgi almak istedigim icin yeniden konuyu aciyorum

simdi ben baska sirkete gecmek istesem ayni serverde mesela ben d5 oynuyorum burda baska sirket degistirmek istesem oluyor mu hic bir sey kaybetmeden mesela gemim hangar ne bileyim lf 3 ler hiz lar gitmiyor mu ? sifirdan baslar gibi baslamiyormuyuz sirket degistirdikten sonra neleri kaybediyoruz anlatabilirmisiniz.

2. yusufersin

yusufersin User

sadece şeref puanın yarıya iner die biliyorum ben

3. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Şirket değiştirmek için 5.000 Uridium verirsiniz ve şeref puanlarınız yarıya iner.
    Klan -> Şirket yerinden şirketinizi değiştirebilirsiniz.

Keyifli forumlar

4. Seref puani ne icin lazim oluyor peki ne gibi bana getirileri var

5. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Genel sıralamada , rütbe puanı hesaplamasında kullanılıyor.
    Ayrıca 500.000 şerefiniz olursa promerium taşının tanesi 1.000 kredi oluyor. Ondan sonra artmıyor.Ancak 500binden az şerefiniz olursa 1.000 krediden az satıyorsunuz.

6. tamam ben cevabimi aldim herkese tsk ederim konu kilitlenebilir isterseniz .

7. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.