Şirket değiştirilir mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ((AlpCan)) tarafından 23 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

daha rahat pala dönmek için, klan şirketlerinin de yoğunlukla düşman şirkette olmasından dolayı eic'den mmo'ya geçmeyi düşünüyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

FastPick bunu beğendi.
  2. FastPick

FastPick User

Evet değiştirilebilir
    Oyun anasayfasında klana tıkla oradan da şirkete tıkla
    Ordan değişirsin
    Unutma her değiştirmede 5000 uri verirsin ve şerefinin yarısını kaybedersin
    Bu arada başlığa bakıp bilmediğini düşündüm ondan açıkladım
    Değiştirmem uygun mu diye sorarsan sadece paladiuma bakıp karar verme
    Oyundaki klanlara etkinlik başarılarına göre falan karar ver

((AlpCan)) bunu beğendi.
  3. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

hocam oyunun aslında en eski oyuncularındanım nasıl değiştirebiliceğini biliyorum ama ikilimde kaldım. sağol yorumun için.

bu arada, pala benim için en önemli şey çünkü kapı dönmekten başka kasılabileceğim bir durum yok. solace ve sadece full iris full lf3 ve 5 arge olarak kalkansız rahat döndüm.Şimdi elimde biri 7. gerisi 5. seviye full iris 6 lf4 gerisi lf3 venom var 17 arge. abg ve zetayı rahat dönerim diyorum. 21 arge (kalkan odaklı konfi kullanmıyorum o yüzden 21 arge dönücem), burgu var seprom 600k dan aşağı indirmiyorum dolu dolu. x2 x3 kapı için birikti pet koruma amaçlı 3lf3 var 9 seviye.

illaki havocları biriktireyim sonra lf4 döneyim diyorum. sonra nimesis için devam ederim. bu yüzden kamodayken toplayabiliyomuyduk hatırlamıyorum oyunu bıraktım bi ara ama kamoyla dönebilirsem citadel yoksa spearhead ile abg ve zetayı bir tur açana kadar pala topluyucam.

Son düzenlenen: 23 Ağustos 2018
    FastPick bunu beğendi.
  4. Merhaba,

Bu durum tabiki sizin vereceğiniz karar fakat öneri olarak şunu aktarmak isterim eğer çok fazla şeref kaybınız olmayacaksa ve rütbeyle çok ilgilenmiyorsanız ilk etapta bu dediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kendi şirketinizde düşman klanınız çok fazla varsa bir çözüm yolu olarak bu gözükmektedir ama diğer etkenlerde sizin için önemliyse bir kez daha düşünün derim.

İyi forumlar..

((AlpCan)) bunu beğendi.
  5. FastPick

FastPick User

Kardeşim gemin benimkine çok yakınmış
    Senin kararın olacak bu yine de ben kendi yaşadığımı anlatayım
    Ben de kutu toplayarak zeta dönüyorum eskiden mmo luydum vrular çok kesiyor diye vru geçtim bu seferde vru baskını yiyorum
    Paladiumda da böyle olur eminim
    Şimdi tekrar mmo geçecem türk klanları mmo da diye (global1 serverindeyim)
    Şu kriterlere göre şirketini seç derim;
    -Şirketteki oyuncu sayısı,şirketin toplam istatistikleri(şirket değişme kısmında görünür)
    -Sana en çok yardım edebilecek klan hangi şirkette?
    -Spaceball,şamandıra vs etkinliklerde hangi şirket daha baskın?
    -Paladiumda hangi şirketin sözü geçiyor(bu kriterlerden sadece biri)
    -Şeref salonunda hangi şirket daha ileri?(bazen millet buna göre bir şirkete geçebiliyor)
    Gibi gibi kendin de ekleyebileceğin çok kriter var

((AlpCan)) bunu beğendi.
  6. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

modum birde kamo altındayken pala toplayınca kamo düşüyormu onuda söyleyebilirseniz sevinirim ona göre kamo düşmüyorsa citadel ile düşüyorsa spearhead ile toplamayı düşünüyorum, kapı arızası düzeltildiğinde.

tr5-tr1 ile birleşicek sanırım duruma göre bakıcam genelde mmo baskın oluyor ben eic'yim. rahat pala dönemiyor olursam geçerim 600k şerefide heba etmek istemiyorum aslında ama havoc ve lf4 leri fulleyene kadar tekrar toplarım şerefi diye düşünüyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2018
  7. FastPick

FastPick User

Senin kararındır kardeşim herkesin kendine göre bir stratejisi var
    Bu arada kamo dediğin kamuflaj ise kamuflaj paladium bölgesinde anında düşer
    Spearhead ambarı az diye toplanmaz o gemiyle

((AlpCan)) bunu beğendi.
  8. keskinniyo

keskinniyo User

Ne kadar şeref puanın var ? Eger fazla değilse yada rütbeyle pek işin yoksa değiştirebilirsin hocam

((AlpCan)) bunu beğendi.
  9. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

oyunu bıraktığımda acemi binbaşı idim şu an asteğmenden ötesine gidemiyorum kapı arızası olduğu içinde x-6 x-7 de mob dönerek rütbe kasmak bana uzun uğraş geliyor. 307m tp ve 600k şeref var.

Dediğim gibi eğer palada zorlanırsam geçmeyi düşünüyorum galiba 300k ya kadar düşücek şeref.

kamo kalkıyorsa o zaman spectrum yada sentinelden birini tercih eder irisleri kalkan jenaratörleri hız yapıp kaçış konfisi düzeninde pala toplamaya devam ederim. tek seferde aşağı yukarı 3k pala atmadan dönmem hangara diyorum.

keskinniyo ve FastPick bunu beğendi.
  10. Merhaba,

Evet, Paladium toplarken o bölgede kamufulajınız açılmaktadır.

O yüzden Sperhead gemisini tercih edebilirsiniz.

İyi forumlar..

((AlpCan)) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.