Şirket Değiştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RAMMFİRE tarafından 12 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu fikire katılıyor musunuz ?

1. EVET

2. Maalesef katılmıyorum..

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Merhaba arkadaşlar ;

Şirket değiştirmede bildiğiniz gibi 5.000 Uridyum ve %50 ŞP Azalması oluyor.

Şöyle bir durum var, bazı oyuncular bireysel ve klansız oynamakta. Bu söyleyeceğim sorun özellikle Global Serverlerde oluyor. Bulunduğum şirkette maalesef Türk klanı bulunmuyor. Örneğin ben EİC şirketindenim ama EİC de sağlam Türk klanı yok MMO da var. Oraya geçmem gerekiyor.

Bazı fırsatçı arkadaşlarımızdan dolayı rütbe puanları zaten çok yüksekken şu anda %50 ŞP aşırı derece olumsuz etki eder. Ben şöyle düşündüm,

1. Kez Şirket değiştirmek 20.000 Uridyum olacak ve ŞP azalmayacak,

Daha sonrasında her şirket değiştirmesi 5.000 Uridyum ve %50 ŞP Azalması olacak.

Yani sadece 1 kereliğine 20.000 Uridyum vererek ŞP Azalmadan geçiş sağlanacak.

2. Gofrettin

Gofrettin User

Benim serverimdeki vru şirketinin rütbeleri çok düşük.

Rütbem albay,vru şirketine şeref puanım düşmeden geçersem kurmay albay olurum
    Oyuncular bunu kabul ederler mi? Sanmıyorum.:)

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.