Şirket Değiştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Real_Madrid tarafından 23 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsunmu

1. Evet

71,4%
  2. Hayır

28,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benim fikrim şirket değişmede %75 kesilsin herkes kendi şirketinde dursun milletin rengi belli olur::D

2. DELI•VAR

DELI•VAR User

Uzman yüzbaşıydım şirket değiştim 2 kere falan acemi yüzbaşı oldum yeter artık düşmesi lazım.

3. bence bunun yerine yine aynı şekilde %50 insin ama 6 ayda ya da yılda 1 kez şeref inmeden şirket değişim hakkı tanınsın sonuçta tanıdığım da bazı oyuncular var adam oyuna başlarken şirket olaylarını bilmiyor oyuna rastgele kaydoluyor sonra iyice güçleniyor şirketini sevmiyor ama sırf şeref gidecek diye şirket değişemiyor o yüzden hiç değilse en azından her oyuncu kaydolduğu süreden itibaren her 6 ay ya da 1 yılda bir seferlik şeref kaybı olmadan değişebilmeli diye düşünüyorum

DELI•VAR bunu beğendi.
  4. bence %50 uygun bir rakam zaten bu rakamı insanlar şirketini her gün değiştirmesin diye yapmışlar yoksa herkes sürekli şirketini değiştirir ve dün birlikte oynadığın adam sonraki gün gelir seni keser oyum hayır

5. -onur5000-

-onur5000- User

Rütbe puanları alt üst olabilir oyunun dengeside bozulur benim oyum olumsuz

6. Olabilir değil, olur.

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bende karşıyım bu duruma.Özellikle rütbeler hakim olunamaz şekilde artar azalır.Ayrıca sıralamalarda alt üst olur.Fikrim olumsuz.

İyi forumlar

8. 300 m şeref li gemi şirket değişiyor 150 m şerefi kalıyor Bununla 1 milyon 500 bin rütbeside gidiyor adam tınlamıyor Senin 1 m şerefin gitti diye yapmazlar bunu

Ayrıca 1 m şerefin gider 10 bin rütben gidiyor buda bir günlük iş eğer zayıf sa gemin zaten tr1 oynaman hata tr4 tr5 oynasana orda tr1 deki rütbenle 10 tane rütbe atlarsın

%75 e çıkarılmalı Millet şirketten kaçıyor bazı şirketler bu yüzden savunmasız güçsüz kalıyor

9. kimse kafasına göre şirket değiştirip savaştan kacmasın kacıyorsada fedakarlı kversin bence olumsuz -1

10. güncel ben real_madrid başka çardayım

11. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence tamamen kalksın kim nerde başladıysa orda devam etsin bir oyuncu olarak kimin hangi klanda kimin kime yardım ettiği belli değil bence tamamen kalksın:)

12. size kim vur dedi modum öldürdünüz ya :D

13. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben şirket değiştirme olmasaydı 6 kez değiştirmezdim şimdi sıralamada gemim olurdu ama bazı şeylere dayanamayıp nasıl olsa değiştiriliyor diye bu kadar değiştirdim ben kendi açımdan yazdım sanırım:)
    Olur ya belki destek alırım:)

14. bu sefer de bir şirket güçlü olursa uzun süre sırtı yere gelmez hiç değilse şu an zaman zaman dengeler değişiyor bence :rolleyes: ama benim için sıkıntı yok öyle olsa da olmasa da kolay kolay şirket değişmem zaten çok şeref gidiyor :)

Nefes bunu beğendi.
  15. Olmalı +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.