Şirket Değiştirme

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by •Immünoglobülin•, Aug 1, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TR2 VRU oynuyorum.Şİrket değiştirmek istiyorum.MMO-EİC hangisine geçsem karar veremedim.Şeref 17 milyon.Geçme sebebim ise oyuna biraz olsun renk geleceğini düşünmem.En başlarda rütbe olayını dert ediyordum ama zaten rütbem uzman yüzbaşı.581 bin rütbe puanı var ve acemi binbaşı için 881 bin istiyor.Yani biraz imkansız.O yüzden artık rütbeyi de det etmiyorum.Benim asıl merak ettiğim konu 5-3 durumu.Rahat rahat pala toplayabilir miyim yoksa toplatmazlar mı???
    Eğer geçme diyorsanız sebebini de belirtirseniz sevinirim.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

2. Cloud

Cloud User

Ben eicteyim eic güzel :)

3. Bende Eic oyuncusuyum memnunum ama 17 Milyon şerefte azımsanmayacak kadar iyi bence bir daha düşünmelisin şirket değiştirme konusunu

4. Cloud

Cloud User

Şeref rütbe falan bunlar o kadar önemsenecek şeyler değil.

Oyundan zevk alıyorsan isterse rütben Acemi Uzay Pilotu olsun :)

TSUNAMI•™ likes this.
  5. Orası öyle tabi ancak gelipte şirkete ısınamazsa giden Şeref Puanı'na da vah etmesini istemem , sizi bilmem ama ben o kadar seri kasamıyorum ŞP'yi :p üzülürüm yani

6. Cloud

Cloud User

Orası doğru tabiki. yinede kesin karar kendisine kalmış ne yapmak istiyorsa yapsın

7. Değiştirmeye karar verdim.EİC büyük ihtimal.İstediği kadar ŞP gidebilir.
    Cevaplar için tekrar teşekkürler..

8. O zaman hayırlı olsun diyelim hoşgeldin şimdiden :D

Thread Status:
Not open for further replies.