Şirket gemisini yok etme cezası artsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Stealth_Assassin tarafından 29 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bence...

1. Birinci fikir olsun

oy sayısı 0
    0,0%
  2. İkinci fikir olsun

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Geliştirilsin (öneri ile birlikte)

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Olmasın

oy sayısı 1
    100,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şirketimizden bir gemiyi yok edince -100 şeref geliyor. Biliyorsunuz 100 şeref hiçbirşey değil (günlük görev 200 şeref veriyor). Oyuncular da bunu biliyor ve durudk yere, bakın durduk yere ateş edenler çok. Üstelik dost kesmenin anlamı yok. Bence şu iki seçenekten biri olsun:
    1- Asla unutulmasın. İsterse önceki kestiği dost geminin üstünden 2 yıl geçmiş olsun yine de eğer dost gemi keserse öncekinin 2 katı (değişebilir, 3 veya 4 olabilir) ceza alsın yine. Mesela 3 dost oyuncu kesen biri toplam 100+200+400=700 ==> -700 şeref alsın.
    2- Şeref yine unutulsun zaman geçtikçe fakat dost gemi kesmenin cezaı -100 değil, -500'den başlasın.
    Zaten dost gemi kesmenin hiçbir anlamı yok.
    Not: Klan savaşları hakkında bir fikrim yok. Aynı şirketten düşman klanları kesince - şeref geliyorsa bu sistem onda geçersiz olsun. Fakat sadece klan savaşı için. Başka istisna olmasın.

2. azaltılsın bence karşıyım adam gelir kestigim yaratık için bana sıkar ben dp az oldugu için porta kaçar onu keserim görunce - yerim
    cubi kescem x4+sab seprom harcıom o kadar adam geli flaxlı cubi sıkıor bende x4 luyorum tr5 te benim cubime sıkanı yaşatmam daha dun -5m şeref yedim yontemi buldum adam getirtip kestiriom :D

bence - yeme olayı her seferinde 100 şeref artsın :D

3. Bence çok gereksiz sonuçta bu bir savaş oyunu ister dost ister düşman istediğime sıkarım kimse de beni ilgilendirmez.Böyle cezalar çok saçma olur.
    Hem daha önce bu konu açıldı oraya destek verebilirsin.

4. Beyler öyle bildiğiniz gibi kendi şirketinin seni kesmesi -100 şeref olarak kalmıyor aslında çok büyük cezası ama sanırım sen bunun farkında değilsin sana şöyle açıklama yapayım kendi şirketini kesen bir oyuncu şu şekilde cezalandırılıyor
    1. kendi şirketini kesen biri ilk kesimde -100 şeref yiyor
    2. kesimde kendi şirketindeki adamı 2. kez kestiğinde ikiye katlanarak gidiyor yani 2. kesimde -200 yiyor
    3. kesimde aynı kişiyi kestiğinde bu seferde -400 şeref yiyor
    4. kesimde aynı kişiyi kestiğinde bu seferde -800 şeref yiyor
    5. kesimde kendi şirketindeki aynı adamı kestiğinde -1600 şeref yiyor
    6 . kez aynı adamı kestiğinde -3200 şeref yiyor
    7. kez aynı adamı kestiğinde -6400 şeref yiyor
    8. kez aynı adamı kestiğinde -12800 yiyor
    9. kez aynı adamı kestiğinde -25600 seref yiyor
    10 . kez aynı adamı kestiğinde -62000 yiyor
    bu şekilde katlanarak - 100000000 yüzmilyona kadar gidiyor yani sizi keserek gelip yaratıgınızı çalmaya kalkana kesilin bol bol eksi yesin zaten eksiye düştüğünde zaten anlar o eksi şereften çıkmak için ne kadar cabalıyacak o düşünsün yaratığa sıkarken kendi şirketinden biri gelip seni kesmeye kalkarsa bırak kessin sonucuna katlanabilecekmi şahit olursunuz kendiniz :)))

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.