şirket hiyerarşisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯°²¤ßµ®åK¤²°¯ tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bir sorum var. Benim klan MMO hiyerarşisinde "istihbarat görevlisi" olmuş fakat puan "0" eheh :) bu puanı nasıl yükselte bilirim bana bir yardım edin. şimdiden teşekkür ederim.

2. slm admınm iki yıldır carım banlı sebebi okadar ködü de deyıl mondaj filan yapdılar bana ne olursunuz acın ya artık iki senedir sıportan yazıyorum acmıyolar bi de siz kündürol edin ya ne olacak ltfen güzel bi cevabınızı bekliyom server tr6 isim ZΛŁł̇M•ΛЯТł̇SТ İD 72771607

3. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

server id bilgileriniz ile birlikte tkrardan supporta mesaj atınız forum üzerinden geminize işlem yapma gibi bir şansımzı yok

Keyifli forumlar

4. Merhaba ,

Buradaki şirket hiyerarşisi ile ilgili bölümü okursanız yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

5. ya iki sene oluyor boş yere banlanmış mondaj dır ya kurhan hak ustune ya acın artık yeter yaa

6. Merhaba ,

Forumdan bizler oyuna müdahale edemiyoruz. Support ile iletişim kurmanız gerekiyor fakat gerçekten bir hata yoksa onlarında yapabileceği birşey yoktur.

Ayrıca her konuya mesaj yazmak yerine bir tane konu açın.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.