Şirket içi klan savaşı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ted-Bundy tarafından 9 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ted-Bundy

Ted-Bundy User

Arkadaslar ben yillardir bu oyunu oynamadim, 2 ay once geri dondum, gemim hic iyi degil, bir ara gorev yaparken gecici bir gruba girdim, bizim gruptaki birine ayni sirketten biri sebepsiz ates etti, ben de ona ates ettim. Bana diplomasiden savas ilaninda bulunmuslar gruplari en az 20 kisi. P..S klani. ne gorev yapabiliyorum ne oyun oynayabiliyorum, gordukleri yerde olduruyorlar, bu ne sacmaliktir ya, gitsinler guclu dusman gemilerini vursunlar, klanimda tek ben varim. diplomasiden savasi sonlandir cagrisi yaptim, umurlarinda degil! Mesaj attim sonuc yok. Bu isi nasil cozebilirim, bilen birisi var mi?

2. klanda teksen klanın amacı ne ? boz gitsin

3. Ted-Bundy

Ted-Bundy User

isim koydum, kucuk petin yaninda ismi gorup kendimce mutlu oluyordum, klani silince duzelir mi diyorsun, deneyeyim bir

4. o zaman sıkamazlar -(EKSİ)şeref olayı düzenlendi artık yanlışlıkla roket atamya bile korkuyoruz :D

5. Ted-Bundy

Ted-Bundy User

tamam , sagolasin :))

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

(E)(R)D(E)(M)34 arkadaşımızın da dediği gibi en etkili çözüm klandan çıkmak olacaktır. Buna rağmen problem yaşamaya devam ederseniz de pilot adınızı değiştirmenizi önerebilirim, umarım bu kadarına gerek kalmaz :)

İyi forumlar.

7. Ted-Bundy

Ted-Bundy User

Sagolasin, klani sildim, bakalim bir kac gune belli olur hala saldirirlarsa isim degistiririm dedigin gibi :)