Şirket İçi Saldırı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Alfisti35 tarafından 26 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Şirket İçi Saldırı ( Düşman klan ve PVP haritası harici ) Engellensin

1. Evet

87,5%
  2. Hayır

12,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alfisti35

Alfisti35 User

Merhaba ,

Darkorbit'in en eski oyuncularındanım. Eski ve Yeni halini az çok biliyorum. Eskiden aynı şirketteki oyuncular birbirine saldırmazdı ( Klan harici ). Az önce başıma gelen olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Ayrıca bu kişileri ifşa etmek istiyorum ki yaptıkları olayın farkına varsınlar.

TÜRKİYE5 Serverında тυтмαyıɴ●нele●ɢelѕιɴ , Ɓracknell㊗ , CABBAR ve ηιcк_мιcк_уσк ..

Aralarından biri rakip şirket diğer 3 kişi bulunduğum şirkette. Olay şudur ki Anlık olarak takip edip güya birşey olacakmış gibi aynı anda saldırıp kendi şirketindeki oyuncuları kesiyorlar. Global Chatten kendinden güçsüz oyuncuları keserek birşey yaptıklarını sanıp alay ediyorlar. Bu oyuncuları savunan olacaktır illaki fakat bu yapılan çok büyük terbiyesizliktir. Bunca zamandır düşman klan harici aynı şirketteki oyunculara gerekmedikçe saldırılmıyordu. Söylemek istediğim nefret dolu sözler var fakat yapacak hiçbirşey yok.

Bu sebeple sizlerden ankete katılmanızı istiyorum. Şirket içi Saldırılar PVP haritası ve Düşman klan harici engellensin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.