Öneri Şirket Seçme Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PARØXУSM tarafından 24 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sizce bu sistem uygulanmalı mı?

1. evet

oy sayısı 9
    60,0%
  2. hayır

oy sayısı 4
    26,7%
  3. geliştirilmeli

oy sayısı 2
    13,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PARØXУSM

PARØXУSM User

merhaba, sizlerin de bildiği gibi oyuna üç şirketten birini seçerek başlıyoruz ve haliyle seviyemiz kaç olursa olsun düşman şirketler tarafından sürekli saldırı alıyoruz. oyuna yeni başlayanlar için bu durum oldukça sinir bozucu ve katlanılmaz bir hal alabiliyor. (bir de katıldığınız şirketin oyuncu sayısı diğerlerinden az ise vay halinize...)

benim önerim ise şu; oyuna tarafsız olarak başlamak.
    oyuna tarafsız olarak başladığımızdan herhangi bir oyuncuya saldıramayacağız ve herkes eşit şartlar altında hesabını geliştirme imkanı bulacak. belirli bir seviyeye gelindiğinde (örn. 15. seviye) üç şirketten birini seçmemiz gerekecek ve bu seçimden sonra diğer şirketlerin gemilerine, izin verilen haritalarda (şu anda olduğu gibi) kendi şirketimizden olan gemilere saldırabilecek ve savaş alanlarına girebileceğiz.
    tabii oyuncular savaşlara katılabilmek için hesaplarını çabucak geliştirmek isteyecekler ve bunun en kolay yolu da marketi kullanarak ürün satın almak.

bu sistemin diğer bir faydası, sadece kendi şirketinizin oyuncularıyla değil bütün şirketlerin aday oyuncularıyla çok daha rahat ve samimi ilişkiler kurulabilecek olmamız.

daha önce dediğim gibi şirketlerin arasında oyuncu sayıları bakımından eşitsizlikler olabiliyor. bunun da önüne kısmen geçilebileceğini düşünüyorum. şirket seçmiş oyuncular, tarafsız oyuncularla grup kurabilecek ve onlara görevlerinde, kasılmalarında yardımcı olabilecekler. haliyle tarafsız oyuncular onlara yardımı dokunan şirketlere yönelecekler. yani şirketlerin geleceği bir bakıma oyuncularının ellerinde olacak.

tabii oyuna tarafsız oyuncular için bir harita eklenmesi gerekebilir ya da her ölümden sonra doğarken üç şirketten herhangi birinin doğma noktasını seçip oyuna oradan devam edilebilir.

benim atladığım bir nokta veya eklenirse daha faydalı olacağını düşündüğünüz bir fikriniz varsa bu sistemi daha da geliştirebiliriz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ocak 2016
  2. bu ugraşılması gereken birşey olur onun yerine başta verilen koruma hakkının süresini uzatmak yada belli seviye altındaki oyunculara haritalarda saldıramamak daha mantıklı olur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ocak 2016
  3. Böyle bir şey yapmaktansa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi belli bir seviyeye kadar acemi koruması olabilir ancak bu sefer ise oyunu bilen tecrübeli kişiler boş svde hesap açıp gemisini 9 lvlde bırakıp bunu art niyet olarak kullanacak bence her türlü zararlı ve eskiden patlaya patlaya zor şartlar altında kasılan oyuncular için hakaret olacak bir sistem şahsen ben karşıyım.

4. GREED

GREED User

Olabilir de olmayabilir de gelişirilmeli de.

5. PARØXУSM

PARØXУSM User

ben 2009' da bu oyuna başladığımda patlayan gemiyi tekrar tekrar almaktan bıkmış ve oyunu bırakmıştım.
    zaten buradaki mantık "biz çektik bari başkaları çekmesin" şeklinde.

ayrıca istismar edileceğini düşündüğünüz nokta tam olarak neresi pek anlayamadım.

geliştirilmesi gereken mevzuları da yazarsanız daha faydalı olur.

6. GREED

GREED User

Tarafsız Başlarsan Elit İnsanlar Kimi Kesecek Bi yerden sonra zaten kesecek adam kalmıyor. İnan bana bu sıkıntıları ben de çektim Kemal de Çekti Hakan da Çekti Herkes Çekti Önemli Olan Vazgeçmemek denemeye devam etmek . Kendine güvenebileceğin insanlar bul grup kurun beraber kasılın . En iyi yol bu olacaktır. 15. seviye çok fazla olmuş ben 5 aydır oynuyorum seviyem 16 ;) Anlıyacağın şimdi oyumu - 1 e çevirdim :( Üzgünüm ama oyun adam kesme görevi çok fazla veriyor.

7. bekir0023

bekir0023 User

bence de mantıklı bi öneri;bende buna benzer bi konu açmıştım. AmeleJack26 elit oyuncular içinde halihazırda kesecek çok oyuncu var zaten,ben 18 wlwl koruma olsun demiştim bu arkadaş daha ılımlı 15 lwl diyor.ben 14 lwl oldum bu sabah başlayalı da henüz 1 ay olmadı..15 lwl üstünde çok oyuncu var kesebilecekleri elit oyuncular için...

8. aynen öyle hitacda olmasa kesicek adam göremicez haritada :)

GREED ve Prophecy bunu beğendi.
  9. PARØXУSM

PARØXУSM User

oyunda gerçekten aktif oyuncu kıtlığı var. bunun sebeplerinden biri ve bence en etkili olanı; sürekli kesildiği için oyundan çok erken sıkılan ve oyunu bırakanlar. siz bu oyunculara kendini geliştirecekleri, rahatça kasılabilecekleri bir ortam verirseniz kısa sürede hesabını toparlar ve savaşa dahil olurlar. adam daha oyunu tanımaya çalışırken birileri gelip bunu keserse oyunla ilişkisinin uzun sürmemesi de gayet doğaldır.

burada yazdığım 15. seviye, misalen bir rakam. eklenmesini ya da düzeltilmesini gerekli gördüğünüz noktaları paylaşmanızı bu kusurları gidermek için istedim. eğer bu sayı yüksek görüldüyse 12-13 seviyelerine de çekilebilir.

10. Demek istiyorumki global serverlar gibi boş serverlarda yeni hesap açıp o seviyede bırakıp bota koyarlar öyle öyle 1 ayda yattıkları yerden full çar yaparlar acemi korumasını kendi lehine kullanırlar.

11. ucan_keci

ucan_keci User

gider istediği gibi kutu toplar dizer 16lvl lf4 leri

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.