Öneri Şirket Sorunsalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Alfisti35 tarafından 16 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Aynı Şirket Oyuncusu ( Düşman Klan Olmadığı Taktirde ) Birbirine Saldıramasın

1. Evet , Katılıyorum.

75,0%
  2. Hayır , Katılmıyorum.

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alfisti35

Alfisti35 User

Oyuna yeni başlayan yada oyunda gelişmeye çalışan arkadaşlarımız var. Bazı görevleri yaparken diğer şirket haritasına gitmesi gerekiyor. Diğer şirket haritasında NPC keserken kendi şirketinden biri diğer şirketle dost olduğu için gelip beraber seni kesiyorlar. Kendi şirketinden olan biri sen NPC keserken NPC ni çalmak için seni kaçırıp gelişmeni engelliyor. Bu durum gerçekten çok can sıkıcı. Özellikle TÜRKİYE 5 serveri için konuşuyorum. Rakip şirket ve Dost şirket aynı klanda birleşip harita kapatmalar vs saçma sapan işler oluyor. PVP haritasını kapatırsın anlarımda PVE haritasını kapatıp senden çok çok zayıf olan oyuncuyu sıkıştırmak neden ?

Buna bir çare bulunmalı, Aynı Şirket oyuncusu Düşman klan olmadığı taktirde kendi şirketinden olan oyuncuya hiçbir şekilde saldıramasın. Yoksa gerçekten verdiğimiz emek harcadığımız paralar yine yıllar önce olduğu gibi boşa gidecek. Stres atmaya geliyoruz en çok stresi burada yaşıyoruz. Bu yazıyı dikkate almanızı istiyorum çünkü gerçekten yeni oyuncuların önü kapatılıyor. Destek veren herkesinde Oyunda olan arkadaşlarından bana destek vermelerini söylemenizi istiyorum. Oluşturduğum ankete katılarak lütfen görüşünüzü bildirin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.