Şirket

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve By_LED tarafından 23 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. By_LED

By_LED User

Bilindiği üzere MMO-EIC-VRU olmak üzere 3 şirket bulunmakta.Bu sadece oyun sisteminde böle.Fakat gerçekte böyle değil. Çünkü kimse şirketi adına savaşmıyor ve bu sistemin artık değişmesi lazım.Her klan bi koloni temsil etse ve sadece klandakilerin dışındakiler kırmızı renkte , klandakiler yeşil renkte görünse daha iyi olacağını düşünüyorum.Oyun iyice çığırından cıktı .ayrıca iletişim için TS kullanılmakta.Chatteki 'ŞİRKET' bölümünün kaldırılması iyi olacaktır .

İyi forumlar.

1312ACAB1312 bunu beğendi.
  2. DraydiBoy

DraydiBoy User

Ya aslında bende bunu düşündüm fakat darkorbitin yeni oyuncusu çok az sıkıntısı orada başlıyor bu yüzden şirketi kaldıramazlar. Kaldırdılar diyelim yeni oyuncular sıfır gemiler tabiri ile nasıl kasılacaklar bireysel olarak düşünürsek efsane fikir :) ama genel anlamada düşünülünce olumsuz ):

3. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Konunuzda anket olması gerekiyor, lütfen konunuza anket ekleyiniz.

İyi forumlar...

4. 31.05.2013

31.05.2013 User

Söylediklerine bakılarak yeni oyuncu sayılırsın :D eski şirket savaşlarını bilmiyorsun yani :D bi spaceball için 300 kişi savaşırdık. şirketleri kaldırmak yerine klanlara düzenleme gelmesi hem oyunu daha iyi hale getirerek bırakan eski oyuncuların yeniden başlamasını sağlar hemde mevcut oynayan oyuncuların daha fazla oynamasını sağlar (benim gibi sadece sep atıp cıkmazlar) hemde yeni başlayacak oyuncular için daha iyi olur. Sorunun en basit çözümü her klan belli bir şirkete bağlı kalacak ve bağlı kaldığı şirket dışından üye barındıramayacak. aynı şekilde başka şirketlerin klanları ile ittifak veya nap olamayacak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.