ŞİRKETE ÖZEL 5-X

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __E_F_L_A_T_U_N__ tarafından 11 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

şirkete özel 5-x olsun mu?

1. EVET

oy sayısı 7
    46,7%
  2. HAYIR

oy sayısı 7
    46,7%
  3. GELİŞTİRİLEBİLİR

oy sayısı 1
    6,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ilk haliyle pek te güzel olmayan fikrimi yeniliyorum
    aynı pushing sistemine olduğu gibi olacak
    ilk kestiğiniz adam tam puan verecek
    %10'luk dilimlerle azalacak yani ilk kestiğimiz adam 100 şeref verdiyse 90 80 olarak azalacak

yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenlenen: 11 Eylül 2014
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Paladium bu kadar basit toplanmamalı.Ne kadar çok paladium demek o kadar çok kapı demek buda zamanla dengesizlikleri doğurur olmamalı.

İyi forumlar

BlackGhost™ bunu beğendi.
  3. kaansakal

kaansakal User

Kalabalık paladium haritasında baskın yapmak paha biçilemez.Her türlü paladium konusunun yanındayım ama adam kesilmesini engellemek olmamalı

Ancasin bunu beğendi.
  4. Ancasin

Ancasin User

Arkadaşlar, paladiumu kolaylaştırınca işiniz kolaylaşacak sanıyorsunuz ama işin aslı öyle değil. Sizin için kolaylaşacağı gibi benim gibi orta halli gemiler için de kolaylaşacak, full elit gemiler için de kolaylaşacak. Herkes için kolaylaştığı zaman herkes kolayca ve çok miktarda kapı yapacak. Bu da herkesde mutlaka x4 lazerinin olması, herkesin tp-şp kasması demektir. Yani sıralama kasanın da işine yaramayacak, benim gibi rütbeye önem verenin de işine yaramayacak, baskın için x4 kasanın da işine yaramayacak. Sonuç olarak tabii ki -1

İlave : kaansakal arkadaşın dediği gibi palada kesenlere ben de her ne kadar sinirlensem de, kimseye korsan haritasında sıkma deme hakkım yok. Orası da oyunun bir haritası olduğuna göre puanlama normal haritalarda nasıl işliyorsa palada da aynısı işlemeli.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.