Öneri Şirketler arası savaş mı önemli yoksa klanlar arası savaş mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YARGISIZ_İNFAZ[ASİ] tarafından 16 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Şirketler arası savaş mı önemli yoksa klanlar arası savaş mı?

1. Evet oyun bu şekilde devam etmelidir. Klanlar arası savaş daha önemlidir.

7,7%
  2. Hayır oyun bu şekilde devam etmemelidir.Şirketler arası savaş daha önemlidir.

92,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu konuyu açıp açmamak arasında çok uzun süre düşündüm ama açmaya karar verdim.
    Şirketler arası savaş MMO,EIC,VRU bu üç şirket birbirleriyle savaşmaz oldu klanların kendi
    arasındaki savaşlar sebebiyle şirketlerin bir önemi kalmadı. Bunun önüne geçmek
    zorunda olunduğunu düşünüyorum yoksa klanlar arası savaşlar ön planda olacak ve gittikçe de şirketler önemini yitirecektir. Bunun böyle olmasının sebebi para kazanmak olduğunu görüyorum. Lakin oyunu oynayan kişilerin giderek azaldığının da farkındayız bunun önüne geçmek için bir önlem olabilecek olduğunu düşünüyorum.Konunun taslağı budur geliştirilmeye her daim açıktır. Geliştirme konusunda da fikirlerim vardır.

2. Çok haklısın. Fikirlerinide bizimle paylaşırsan çok iyi olur :) +1

3. Kesinlikle bu konuda sana katılıyorum. Benim şu şekilde bir önerim var:
    KLAN ŞİRKET ÜYELİKLERİ nde MMO-EIC-VRU ya da HEPSİ seçeneği mevcut. Bir klan şirket üyeliğini VRU yapmış ise EIC ve MMO dan oyuncu klana katılamamalı. Ayrıca diyelim bir klan var EIC yaptı üyeliğini. Klandayken EIC ten farklı bir şirkete geçiş yasaklanmalı. En azından bu şekilde ufakta olsa bir önlem alınabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.