Şirketler Kalkıyor...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve katalonya1 tarafından 23 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Şirketler Kaldırılsın mı ?

Anketin kapanma tarihi 23 Şubat 2020.
  1. Evet Oyun Yeniden Düzenlenmeli

33,3%
  2. Gerek yok bize her yer 4-4

66,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. katalonya1

katalonya1 User

:):):) konu grafikler değildi yorum için teşekkürler :)

2. Onur1306

Onur1306 User

Şirketlerin kalkması gibi değil de senaryo işine kesinlikle el atılmalı. Moba dünyasınında oyun endüstrisine katılmasıyla tüm oyunlar senaryoyu sağlam işleyerek kullanıcı toplamaya çalışıyor. Kimi oyunlar ortaya bir mitoloji koyuyor ve oyuncular bunu sanki gerçekmiş gibi ezberliyor, arkadaşlarıyla paylaşıyor. Darkorbit'in piyasaya çıktığı yıllarda (2007-2008 gibi sanırım o zaman başlamıştım ben) oyun dünyasında senaryo ikinci plandaydı; kullanıcı daha çok akıcılığa indirme olmamasına kota dostuna görselliğe bakıyordu ki Darkorbit bunların hepsini sağlıyordu. Ama daha sonra senaryonun önemi fark edilince oyunun yapımcıları görevler ile ortaya senaryo koymaya çalıştı. Açıkçası çok başarılı oldukları düşünmüyorum; senaryoyu entegre edip geliştirebilecekleri bir sistem-düzen tasarlamalılar bence. Tabi bunlar kendi fikirlerim ve gözlemlerimdir.
    Bunu okuyan MOD varsa, yetkililere bir kullanıcıdan geri dönüş olarak yollarlarsa sevinirim. :)
    Herkese, İyi oyunlar ve forumlar.

★Κ.Ξ.S.İ.Ċ.İ★ bunu beğendi.
  3. Selam ARKADAŞLAR bu oyunda şirketler kalkmaz ancak SENARYO değişir benim düşüncem şöyle.

*1 Klansızsan Kendi Şirketine Vuramıycaksın.

*2 Gemin Hangi Şirkete Baglıysa Kendi Şirketinin Klanlarında Oynuycaksın Bu Oyunu. atıyorum benım arkadaşlarım EİC'de eic'li klan ben kalkıpta mmo veya vru olarak eicli klana giremeyecegim ilk önce oyun bunu yapacak bunu değiştirecek.!!

*3 Klan Sayfasında Şirket Türünü Sec Diyor Kaldırılması Lazım veya benim 7 yıllık klanım var klanım VRU ben diyorumki arkadaşlarıma ya klanıma gelin sıralamada 1.2.10. olalım arkadaşlarım mmo eic'li Klana istekleri gönderdiler Kabul ET dedim.. HOOOP ne diyecek bana DARKORBİT :)) Kardeşim Senin klanın VRU sen bu klana EİCLİ MMOLU alamazsın diyecek.

*4 Klan Kurarken Şirket TÜRÜNÜ sec diyor eyvallah secelimde MMO EİC VRU anladıkta HEPSİ nedir kardeşim Kaldırılması lazım. HEPSİ olunca işler değişiyor.

4. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Ben size şuna söyleyim iyi güzel 2008 den beri oynuyan oyuncular bir şeyler yazmış bende 2008 den beri bu oyundayım.Ancak oyunun senaryosu ney hammadde savaşı 2008 de bile bu hammadde olayı saçmaydı ve hala saçma o yüzden bu tür şeylere takılmaya gerek yok.
    2.Olarak Ben Tr2 oyuncusuyum klanımı zamanında bilen bilir 200 kişiye karşı 40-50 kişi savaşıyorduk ve kazanıyorduk. Aynı şirket aynı klan olayı 2013 den önce vardı.Ancak bazı şeylerden sonra bu olay değişmiş.Şahsen Tr2 EİC de iç savaşımız var ve karşı klanda nedense 1 adet oyuncu var gerisi komple klansız ve gemilerimiz hep rütbeli biz klansız adamları nasıl keselim ? Bu soruya cevap verin dediğinize destek vereyim. İyi oyunlar dilerim herkese

5. Onur1306

Onur1306 User

Bakın mikro düşünüyorsunuz bu oyunda yenilik yapanlar oyunun bekasını düşünüp hareket ederler yani makro yatırımlar yaparlar. Bir oyuncu bu oyunu 20 yıl oynar mı? Kesin olmamakla birlikte oynamaz TR1 de selami abi vardı El FATİHA bilen bilir, emre vardı fondip HYLT yi tanımayan yoktur. Bu adamların yaşı gayet büyüktü; sonra oyun didine didine genç nesle indi çünkü genç nesil oyunu devam ettirecek asıl kitledir. 47 yaşında melek ablanın ts den baskın yürüttüğünü bilirim, artunefemi tanırım şu an oynamıyor onu geçtim bayborayı hatırlayan var mı? yaş kemale erdi oynu bıraktı hepsi. Sen ben oyunu bırakırız kolay bir şekilde hele işin içine yaş ve iş-hayat faktörü girdimi...Ama gençler öyle değildir. Yani biz bir nebze olsun oyunda gözden çıkarılacak kesimiz; bu noktada oyun genç neslin şuan istediği senaryo işiyle ilerler; demek istediğim buydu. Bu yüzden ortaya yenilikler çıkıyo; bunlar sıkı bir arge çalışmasının ürünüdür.
    Soruna gelecek olursak; KESİCİ nin belirttiği gibi klanlardaki multiple yapı oyunun cılkının çıkmasına neden oldu; klanlar ve şirketler konusunda sıkı bir düzenleme gelmeli; kaldırma değil. Aynı klandan olup farklı şirketlerden olma durumu şahsen benimde canımı sıkan bir durum; doğru düzgün spaceball bile oynanmıyor. Kendi şirketimden adam farklı şirketten eleman sıktıktan sonra kesiyor beni, neden; klanları aynı. 200 kişi vru adına top çektik zamanında; yanarım yanırım da o günlerin bu kadar kıymetli olduğunu fark etmediğime yanarım. Şirket chatleri tıklım tıklım olurdu, ciddi birşey olmadığı sürece kimse globale yazmazdı. Şimdi? bomboş şirket chati. Klanların şirketlerin önüne geçmesi burdaki en sıkıntılı faktör. Soruna çözüm odaklı yaklaşmamalarının sebebi ya şuan argee yapıyorlar ya da diğer serverlerda böyle bir problem yok.
    Açıkçası benim görüşlerim böyle.
    Üstte belirttiğim tarihi bilgiler kesinlikle büyüklenme amacı güdülerek yazılmadı aksine oyunu uzun süredir gözlemlediğimi belirtmeek için yazdım; öyle anlaşıldıysam affola.

6. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

O zaman şöyle bir şey diyeyim.Klan başkanları yaşı büyük insanlardır değilmi köklü klanlar için en azından..Peki klan başkanı oyunu bırakırsa ne olur klan kapanır ve oyuncular farklı klanlara dağılır.Yani oyuncular her daim devam eder.62 yaşında Tr2 serverında oynayan bir insan var.O zaman bana göre oyunun 2.Client haline (6 gen slotlar) dönmüş şekli ve Yani Orjinal DarkOrbit ve DarkOrbit Reloaded şeklinde ikiyi bölünmesi dileyenin dilediğinde oynaması bence daha makül bir fikir.Olabilir mi böyle bir şey bilmiyorum.Ancak eğer olursa oyunun %70 lik bir kısmının 2.Cliente döneceğine eminim..Hem şirket açısından daha fazla gelir kaynağı ve yeni işçi alımı vs. daha güzel olur bence Bigpointi Bigpoint yapan DarkOrbit'tir.

Onur1306 bunu beğendi.
  7. Onur1306

Onur1306 User

sonuna dek destekliyorum, şirketlerin klanın önüne geçtiği zamanlar çok iyiydi. Ayrıca bigpointi bigpoint yapan kesinlikle darkorbittir.

KUMARBAZ bunu beğendi.
  8. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Bahsettiğim olay tamda bu :) Klansız dino :)

9. Şirket değiştirmekte sorun yok isteyen istediği şirketi seçip bırakabilir%50 sp eksilmesini göze alıyorsa Oyuncular sadece bulunduğu şirket için savaşırsa hiç bir sorun kalmaz

Ya da şöyle birşey yapalım .Oyunda hiç birşey kaldırılıp eklenmesin İç savaş olsun yeşilmiş kırmızıymış sarııymış ittifakmış nap imiş klansızmış klanlıymmış taraf tutmadan ne bulursak keselim birbirimize NPC muamelesi yapalım .Muhabbetmiş arkadaşlıkmış dostlukmuş düşmanlıkmış herşeyi sıfırlayalım ts ler kapansın konuşma chatleri kapatılsın kimse kimseye yazmasın hiç durmadan kesip kesilelim hatta kendi şirketimizi daha çok keselim - şeref kaldırılsın şu anki durum bu yazdığım gibi bunu resmileştirelim kimse zorluk yaşamasın ittifak veya nap olduğumuz klanlar bile bana saldırıyor niye yapıyorsun yazıyorum öbür şirketle senden daha çok ittifakım yazıyor .adam hem benimle hemde düşman şirketle ittifak yani kimin eli kimin cebinde belli değil (Not:- şp Kaldırılırsa oyun tadından yenmezz en azından benim için kara listedekileri keserim :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Haziran 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.