Şirketler Ve Klan Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Makinist.57 tarafından 11 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Darkorbıt admınleri bu klan soruna acil çözüm bulmanız gerek 3 general aynı klana giriyor farklı şirketleri temsil eden bu adamalar nasıl aynı klana girebiliyor.bu klanlara ayar çekmenızı ve venuslu adamın klanına eicli mmo girmemesi için önlem almanız gerek 3 şirketin 3 generalı şirketini temsil eden bu adamlar şirketine karşı hainlik yapıyor resmen madem bu şekil klana giriyorlar ozaman venuslu bir adama sıkınca mmo ve aynı şirketteki adam bize sıkıp biz patlayınca asist yaptı gibi sayılıp -10m den başlayan eksi şeref yemesi gibi cezaların olması gerek nasıl biz kendi şirketimizdeki adamları kesınce eksi yiyorsak bu gibi adamlarında şirkete ihanet gibi algılanıp şirket tarafından cezalandırılması gerek

yada direk klanlara sınır koyun mmo mmo klanlarında başkasını arasa bile ona başvuru yapamaz diye isteseler bunu çok çabuk yapabılırler . bu klan sistemine acil çözüm bulmaları gerek çok sinir bozucu bir durum biz full elit olmayan adamlarıda kaçıracaksınız oyundan zaten toplasan 3 bin oyuncu kalmadı max 1000 oyuncu kaldı svlerde aktif olan onlarda bu şekil oyun açıklarını kullanan adamlara yüzünden gidecek

Güzelim oyun seref kasma rütbe alma oyununa döndü savaştan eser yok savaşan cesur insanlardanda

2. -gemi2012-

-gemi2012- User

aynen katılıyorum klanlara dış şirketten üye alımı yapılmaması lazım her klan kendi sadece kendi şirketinden olan üyeyi kabul edebilmeli
    oyunu çok çorba ettiniz:oops:

3. +1 Bu konuyLa ilgilenim Mod arkadaşlar...

4. helebidur2

helebidur2 User

boşuna emek verip yazmışsın bütün ezikler rütbeli geziyo anca yanına 5 gemi alıp sana bana sıkıyolar ..

5. ++++ cok onemli konu acan kisiyi tebrik ediyorum oyun da eskiden dis klan alimi olmazdi ama artik sirket vs hic bir onemi kalmadi / oyun sadece buyuk klanlarin savasi degil dusuk gemilerin de zevk alabilmesi icin sirketcilik sart

6. isteyen istedigini yapar istedigi klana girer ben venüs isem eicli klana da girerim marslı klanada kimse karışamaz bu bir savaş oyunu oynayamıyorsanız bırakın kardeşim vruda general diye o şirketi temsil etmesi ne kadar saçma isteyen istedigi gibi oynar

7. Soyuz*

Soyuz* User

O zaman niye şirketler var hepsini kapatalım böyle saçmalık mı olur, bu bir savaş oyunu ancak iç savaş oyunu değil bu yüzden üç farklı şirket var(!)
    Ayrıca burası bir forum ortamı HERKES fikrini paylaşabilir(!)
    Üslubuna da dikkat et.

8. 31.05.2013

31.05.2013 User

9. -gemi2012-

-gemi2012- User

isteyen istediği gibi oynayamaz kurallar var önceden klan şirke klanydı sonradan değişti tekrar değişebilir istediğin gibi oynamak istiyorsan klansız oyna yoksa sende yanında her şirketten klandaşlarınla harita basab yanlız haritalarda gezmeye korkanlardanmısın?

10. iç savaş iyi oyunu değilse kırmızı yakılma olmayaacak şuan varmı klanlara kırmızı yakma var o zaman iç savaş da var ve bana korkanlardanmısın demişsin tek başıma 2 3 4 vs1 atan oyuncuyum şuanki durum ne ise o öncesi kimseyi bağlamaz üslup demişsin konusmalarıma iyi bak uslup dışı bişey yok kendi kafanızdan uslüpsuzluk çıkarmayın

11. Soyuz*

Soyuz* User

Bu oyunun neden oyuncu sayısı azalıyor hiç düşünüz mü acaba?
    Haftalardır cubiye gidemedim kestirmiyolar(!)
    Cubikonu aynı klan ancak karışık şirketler tarafından ele geçiriyorlar ben oraya gittiğimde kendi şirketim bile bana sıkıyor mecburen porttan çıkamıyoruz.
    Oyunda şirket sistemi kalmadı klanlar haritalarımızda toplanıyor beraber kasılıyolar ve hepsinin de şirketi karışık sonuç olarak biz etkileniyoruz oynayamıyoruz.
    Bunu bir düşünün lütfen.

Fαlcoη[CΣFΛ] bunu beğendi.
  12. Boşverin kardeşim derdimizi dinleyen yok bu konuda yüzlerce şikayet geldi bir yandan onlarda haklı adamlar o kadar uğraşmış (Botla yapanlar hariç) sağlam gemi yapmış oyunda zevk arıyor dostlarıyla. Şirket değişse ŞP kesiliyor rütbesi düşüyor falan. Bir yandan bizde haklıyız bazen x6 x7 de biraz kasılayım diyorum 4-5 kişilik grup halinde adamlar cubi dönüyor farklı farklı şirketler bazıları iyi sıkmıyor katılıyoruz onlara bazıları gelenleri kesiyor bizim şirketten olanlarda onlara yardım ediyor (Ki asıl şikayetçi olduğumuz konu). Anlayacağınız bu olaylarda iyilerde var siz gittiğinizde size sıkmayıp sizinde kasılmanıza müsade eden size karışmayan insanlar. Ancak her zamanki gibi kötülerde var gittiğiniz anda sizi kesen (Gemizin ezik olsa dahi sıkarlar) ve sizin kendi şirketinizdeki adamlarla birlik olanlar.
    Bu konuda elden hiçbir şey gelmeyecek ne kadar konuşursak konuşalım bizim Mod'larımızın yapacağı bir şey yok, iletirler ama Almanya da üst yöneticiler bunu takmıyor çünkü bu KÖTÜLER dediğimiz olay GENELLİKLE SADECE TR SERVERLERİNDE oluyor. Ben İskandinavyada da oynadım Globalde de oynadım yabancı şirketlerle beraber cubi döndük adamlar baskına gelmedikçe hiç ellemezler kasılanlara yardım edenleri bile oluyor gerçekten takdir edilesi insanlar anlayışlı insanlar. He bunu yapmak zorundalar mı ? Tabiki hayır sonuçta savaş oyunu istedikleri gibi serbestler şuan bu KLAN OLAYI kural dışı bir şey değil maalesef...
    Ancak asist olayı olabilir. Kendi şirketimizdeki adamlar bunlara katılıp bize sıkarsa -şeref puanı yerlerse güzel olur.

Soyuz* bunu beğendi.
  13. -gemi2012-

-gemi2012- User

bir yolu daha var aynı şirket pvp haritaları hariç bütün haritalar x2 gibi kendi şirketine saldırıya korumalı olmalı :)

14. benimde cubi kesemedigim zamanlar oluyor banada kestirmiyorlar 4/5 gemi toplanıp mesela ama yapacak bişey yok yıllar önce şirketçilik bitti zaten iç savaş hırsı var çünkü ondan kastırmıyorlar hiçkimseyi

15. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Konunuzu Gereken yerlere iletilecektir.

iyi forumlar.

Sempatik.57 bunu beğendi.
  16. Mesela ben Marslıyım kasılırken bir bakıyoruz yanımızdaki şirket üyemizin klanında bulunan farklı şirketten oyuncu 2 dk içinde haritada bitiyor.Yanında şirketinden bir üye var sanıyorsun ama rakip şirketten bir arkadaşı gelene kadar dost gözüküyor.Ondan sonrası malum durum.Artık dostu düşmanı ayıramıyoruz.İç savaş diye bir şey var.Savaşacak iseler savaş açsınlar niyetlerini bilelim.Bu savaşmak değil sadece korkaklık.

Klan kurulurken bir şirket seçmek ve sadece belirtilen şirketlerden üye başvurusu olması gerekiyor.Dış şirketten klanlarla NAP(Saldırmzlık Anlaşması) denen diplomatik ilişkiyi yaparsınız.