Destek Şirketlere Göre Rütbe Puanları Hesaplanması ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TUĞAMİRAL tarafından 8 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar rütbe puanları hesaplamaları hakkında bir yalnışlıkmı var yoksa benmi yanılıyorum bilmiyorum ama forumda hesaplamalara göre ''Bu yaptığımız hesaplamayı baz alarak daha kolay bir hesap ile sayıları elde etmemiz mümkündür. 30 000 üyeli bir şirket için tümgeneral 3 kurmay albay 30 adet olacaktır. Yani mevcut sayıyı 3 ile çarpmamız doğru sonucu elde etmemizi sağlayacaktır.'' yazılmış bu hesaplama bir şirkete göre yapılmış fakat benim oynadığım server'de
    üye sayısı budur;

Eğer yukarda bahsettiğiniz örnekteki gibi oluyorsa bu serverde her şirketden 3 bin küsür üye olmasıyla beraber toplam 9 tane kurmay albay olması gerekirdi.Fakat bizdeki kurmay albay sayısı sadece 3 kişi.

Diğer bir sorum ise başka bir server ile ilgili bu serverde toplam bu kadar üye vardır;

Bu serverde ise 4 tane kurmay albay olabilirken benim oynadığım serverde neden 3 tane kurmay albay var?

2. Buyrun burda sizin hesaplamalarınızı anlatan link;

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Link vermek yasaktır.Dikkatli olalım lütfen.

Sizin sorunuza da gelicek olursak bu konuyu incelerseniz daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Rütbeler Ve Rütbe Puanları Hakkında Geniş Bilgi

İyi forumlar.

4. Modum yapmayın Allah aşkına yazdığım şeylerin hiçbirinimi okumadınız verdiğiniz linke birçok defa baktım fakat benim aradaığım cevap bu değil

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sizin verdiğiniz link doğru olabilir.Forumda link vermenin yasak olmasının sebebi,kötü amaçlı adres verilmesidir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.