Şirketlerin kendi içindeki saldırıları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve akomakulit tarafından 8 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. akomakulit

akomakulit User

iyi günler.aynı şirketin birbirine saldırması ile ilgili şikayetim var.son 1 2 gündür görev yapacağım haritada benden yüksek seviyedeki uzaylıları kestiğim zaman enerjisinin azalmasını bekleyip sonra bana saldıran şirketimin diğer oyuncuları tarafından görev yapamaz hale geldim.aynı şirketin birbirlerine saldırmasını engelliyecek yada sadece vs yapmak isteyenlerin bu ayarı aktifleştirecek bir pvp veya vs veya açık savaş gibi bir ayar getirmenizi istiyorum.eminim ki benim gibi seviye düşük gemisi düşük ve haritalarda kendi şirketinden bile zarar görmeden seviye kasacak bir çok oyuncuyu desteklemek olur.lütfen bu konuda birşey yapın.çünki bu saldırının açık olması ve kişilerin bana saldırması oyjnla ilgili zaman kaybettiğimi düşündürmeye başladı.lütfen bu konuyu inceleyim teknik bi yükleme yapın.

2. bu bir savas oyunu ve ic savas olmasa tadi olmaz .DDD

3. Merhaba ,

İlk olarak ben bildim bileli oyunda bu tür şeyler oluyor. Tamamen kişilere bağlı bir durumdur. Herkes aynı davranışları yapmıyor. Ayrıca forumda Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde bahsettiğiniz konularla ilgili konular açılmıştı. O konulara destek verebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.