Sistem: 13-05-2014 tarihinde saat 17:25:46, 7 Gün(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 20-05-2014 saat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 13 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. haksız ban aldım fm nasıl suport yolamalıyım mesaj hep otomatik mesaj gelio sıkıldım bneim yerime yazsanız tşkr ederim
    Sistem: 13-05-2014 tarihinde saat 17:25:46, 7 Gün(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 20-05-2014 saat 17:25:46 zamanında giriş yapabilirsin.

2. support a yaz acılsın buradan bırsey yapamazlar

3. ben sadece ornek bir yazı istiyorum suport otomatik mesaj atıyor cm bir yazı yazarsa ctrl +c ctrl +v yapcam :D amalar alman anlamıolar D:

4. Drowhake

Drowhake User

Hayır support çok ilgili yazdığın vakit veriyorlar mutlaka cevap verirler biraz bekle.

5. Vakit değşir 44dk'yede 5dkyede 2 günede cevap verebilirler...

6. Merhaba ;

Siz bildiriminizi yaptığınız an e-mailinize gelen mail otomatiktir. Asıl mail yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içerisinde gelecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.