Öneri Sistem Banları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..*ßØ$$™MДHØД*.. tarafından 17 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Chat Sistem Ban ı kaldırılmalı mı?

1. Evet

oy sayısı 18
    90,0%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Chatte özellikle globale yazılanlar için önlem gibi düşünülmüş olsa da arkadaşlarımızla grup içerisinde hiç olmadık yere 7 gün yemekten bıkanlar için (birisi benim) bir önerim var.
    Grup ve klan odaları dışındaki bütün odaları adminler veya CM ler görebiliyor. Oraya yazılanları onların takip etmeleri onlara verilen bir görev. Peki bu görevi sistem niye kısmen üstleniyor. Hiç üstlenmesin bizimde bu sıkıntımız ortadan kalksın. "O çocuğu" yazıyoruz. Küfür olarak algılıyor sistem hemen 7 gün. Anne yazıp 7 gün yedim ve bunun ne küfürle ne imayla alakası vardı. Uzun lafı kısası ben Sistem Banları nın ortadan kaldırılmasını talep ediyorum. Grupta küfredildi mi oyuncu ss alır fotosunu atar Support a. Gereken yapılıyor zaten. Bizi biraz özgürleştirin sıkmayın bu kadar. Ya bazen kısaltma olsun diyoruz onuda küfür olarak alıyor. Nedir bu çektiğimiz kardeşim! Bir son verelim artık şuna!!!

Stavoices bunu beğendi.
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

haklisiniz + 1 ,tamamen kaldirilmasi degilde belki esnetilme yapilabilir.son gunler chat gercekten berbat bir halde kontrollu duzenleme gelmeli.

3. chatta admin cm göremiyorum ben hiç bu yüzden -1

4. Stavoices

Stavoices User

Yav cm olmadığı için hayır diyor olabilirsinde, adam cm olmadığında edeceği küfürü yine ediyor zaten. her harfin arasına * koyuyor . koyuyor - koyuyor, koyuyorda koyuyor. Öyle yapınca hem ban yemiyor hem bizde anlıyoruz ne söylediğini.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Eylül 2016
  5. ya öz abimle konuşuyordum annem hakkında konuşurken pat ban yedik 7 gün zaten sövmek isteyen araya nokta yada sayılar koyuyor sistem banı diye bişey onlara etki etmiyor gereksiz birşey chatin aktif olarak kullanılmasını engelliyor. ben ts kullanmıyorum. bu durum canımı çok sıkıyor. KESİNLİKLE kaldırılması gereken bir şeydir.

6. Kusura bakmayın ama -1 vermek için sanki bahane aramış gibisiniz. Bahsettiğiniz şeyi herkes kolaylıkla inkar edip kanıtlayabilir.
    Kesinlikle bahsettiklerinize hak veriyorum. O kadar yazsın biz kendi aramızda anne yazınca 7 günü çaksınlar vay be şu halimize bak resmen rezillik çekiyoruz..
    Aynen öyle düşünüyorum :)

Yorumlar ve desteklerini esirgemeyenler için teşekkür ederim. İyi forumlar.

7. ben zaten edemiyo demedimki kardeşim? dikatli okursanız konunun bununla hiçbir alakası olmadıgınıda görürsünüz.
    - vermek için bahaneye ihtiyacım yok sizin aksine söylediğim neden konunuzu çürütüyo,cm adminin görevi diyosunda ben onları göremiyorum?

8. Gören görüyor. Şayet yetersizliklerinden şikayetçiyseniz Supporta bildirebilirsiniz. Sizin açınızdan bakıyorum birde kendi açımdan bakıyorum. Benim söylediğim farklı sizin söylediğiniz farklı aslında ince bir çizgi var aralarında "yalan ile yanlış" gibi. Ancak kendi düşündüğüm bana daha mantıklı geliyor. Konuyu çürütmediğini de söylemeliyim. Sizin yaptığınız bana göre şahsi fikirden çok şahsi görünen ama çoğumuzda var olan bir yakınma. Baya el atılması gereken konular var. Bence birisi de bu olmalı :)

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sistem banlarının bu kadar çok olması birazda bizlerden kaynaklanıyor. Yani şu oyunu oyun olmaktan çıkartıp ölüm kalım haline getirdiğimiz için bu durumları yaşıyorsunuz. Çünkü TR server'ları dışındaki yabancı server'larda insanlar oyunu oyun olarak oynuyor bir birlerine karşı küfür , haraket v.b. şeyler yapmıyor. Çok istisnai durumlar olabiliyor o ayrı konu ama bizde öyle değil. Yok işte bilmem nerede kesildi diye ortalık ayağa kalkıyor. Açık arttırmada işte desteği başkası aldı diye klan savaşları başlıyor , chatte tartışmalar , küfürler v.s. ondan sonra sistem banları çok fazla herşeye ban atılıyor filan diye şikayet ediyorsunuz. :) :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. Kısaltmaya ban anne ye ban ona ban buna ban. Bahsettiklerinizi CM ler yapar. Mağdurluk kalksın ortadan..

11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bir taraf mağduruz işte bu mağduriyet ortadan kaldırılsın diyor diğer bir taraf ise chat üzerinde yazılanlardan dert yanıyor. Ne diyeyim hayırlısı olsun. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. bir dönem 2 yıl kada cm lik tecrübeme dayanarak yazıyorum cm ler grup konuşmalarını göremez ama özel konuşmalar görülür şuan cmler grup konuşmalarını görebiliyorsa bilemem. sistem banına gelince sanırım bu dertten mağdur olmayan yok gibi +1

13. Teşekkürler :)
    Yazılanlardan dert yanmak yerine cm lerin daha aktif olması gerektiğini düşünüyorum. Aynı anda 3 CM ve 1 Admin yeterli bence.

14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Beni şu aşamada pek ilgilendirmiyor çünkü chat kısmını ( Gerçi oyunu pek oynamıyorum ) çok sık kullanmıyorum. :D

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

cm alimi yapilcakmis zaten yayin etmisler bugun:)

16. bayadır yayınlıyorlar zaten umarım bulurlar ama nedense kimse yanaşmıyor gibi :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. Bu konuya destek bekliyorum :)

18. desteklenmmesi ve ilgilenilmesi gereken bir konu bencede kaldırılması gerek mesela çete annem çağırdı 2 dk ye gelioyrum yazsam anne kelimesini sanıyor küfür ban yiyoruz kaldırılması gerek sistemin ya da odadan atsın sadece ban vermesin f5 attığımızda tekrardan çalışır hale gelirse çok güzel olur + 1 veriyorum kardeşim İnşallah olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.