sistem bann :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve takemyhard tarafından 6 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. takemyhard

takemyhard User

bukadar ucuzuda fazla be.. sizcede değilmi?...

2. takemyhard

takemyhard User

:)) tmamm yeminlen haklı ban aldın :)) itiraf ediyom :)) bilmediğim ngilişçeyle acaaip küfürler etttim valla bak :) ama emoji özgürlüğümü elimden alma nooluur :(( sen kaç tane dersen okadar koyacam sözzz!..

3. Merhaba ,

Chat sistemi ve Chat kuralları oyun düzeni ve oyuncular arasındaki saygıyı dengede tutmak içindir. Unutulmamalı ki oyunlar sadece Erkek kısmına hitap etmiyor. Her oyun için geçerlidir ki bayanlarda hemen hemen azınlıkta olsa bulunmaktadır. O yüzden Chat sisteminde birden fazla kurallar vardır. Amaç oyun oynarken Zafer/Mağlubiyet durumunda saygıyı ve sevgiyi korumaktır. Her server kendi dilini kullanmak zorundadır. Oluşan en ufak tartışma toplumumuz olarak ağır ithamlara dönüşüyor. Alışık olduğumuz bu durumu toplum içinde de sergilersek sonuçları daima kötü olacaktır. Sadece oyun anlamında değil genel anlamda bu kurallara uymak zorundayız. Ayrıca server sorunları , oyun güncellemeleri , oyun hataları için Admin/Moderatör kesinlikle suçlanamaz. Bigpoint bünyesinin kuralları hemen hemen her oyununda aynıdır. Eski yılları örnek gösterecek olursak CM ' ler sürekli chat bölümünde oyunculara yardımcı oluyordu. Sürekli aktif oluyordu. Bunu suistimal ettiğimiz düşünülmeli ki bu kuralı değiştirdiler. O yüzden chat sistemi biraz dağıldı. CM görmeyen arkadaşlarımız en ufak bir durumda argo/küfüre yöneldiler. Burada Admin/Moderatör'lere sahip çıkmamız gerekirken sürekli tüm hatayı onlarda arıyoruz. Oluşan sorunlarda Support'a yazın , gelecek cevap zaten sizi tatmin edecektir. Geniş çaplı anlatıyorum ki anlamak isteyesiniz.Nasıl ki bazı iş yerlerinde saatlerce birşeyler olsun diye uğraşılıyorsa burada da Admin/Moderatör o denli uğraşıyor. Oyundan rahatsız oluyorsanız , sorunlar sizi sıkıyorsa bunu sürekli birileri üzerinde aramayın. Support'a yazın , Bigpoint'e yazın.

ZORBA olmayın KANKA olun ;)

Son düzenlenen: 14 Ocak 2018
  4. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Bu konuda verilebilecek cevapların verildiğini düşünüyorum ve tartışma ortamı yaratmamak adına konuyu kapatıyorum arkadaşlar.

Özetle,
    - rapor sistemini kullanın,
    kullanmıyorsanız;
    - tam ekran yani saat ve tarih gorunecek şekilde tarayıcınızın ve alt ekran menunuzun sağ alt köşesi açık ve okunaklı olacak şekilde ekran görüntüsü ve şikayet ettiğiniz kişinin profil linki ile destek birimine ulaşın.

unutmayın;
    destek birimindekiler de , chat birimindekiler de birer insandır ve 7/24 sürekli burada olamazlar. Bir şeyi şikayet ettiğiniz zaman anında ceza verilemeyebilir. gelen şikayet yoğunluğuna göre bu süreç 12 ile 48 saat arasında mutlaka yapılmaktadır.

Hepinize iyi pazarlar diliyorum

Son düzenlenen: 14 Ocak 2018
    .KAPLAN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.