Sistem geri havalesi nedir (insanlarla dalga geçmek hoşunuzamı gidiyor ?)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...CLAVATA... tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu gece saat 03:48 de 5 adet 1.5 tllik güçlendirici paketinden 5 adet aldım toplamda 7.5 tl paket aldım ama gelmedi !! supporta mesaj felan attım kanıt gönderin dedi tamam neyse dedim kanıt alıcam şimdi oyuna girdim bi baktım uridium sayfamda böyle birşey var sistem geri havalesi diye ve güçlendirici sayfama girdim bu 3 adet güçlendiricidende hepsine 2 gün vermişler hayır amaç ne dalgamı geçiyorsunuz hadi bari yazık diyip 7500 uridium alıp 2 şer günlükmü veriyorsunuz hepsinden ?

2. Merhaba,

5 adet güçlendirici zaten 2 gün yapmaktadır. Aldığınızın karşılığını almışsınız. Sorun nedir?

İyi forumlar.

3. peki neden uridiumum kesildi ?

4. Merhaba,

Uridium > Balans sekmesinden ne için uridium kesildiğine bakar mısınız? mümkünse ekran görüntüsünü de buraya atabilir misiniz.

İyi forumlar.

5. tam olarak böyle yazıyor bu ne oluyor peki aldığım güçlendiriciler için uridiummöu veriyorum yani ?

19.02. 18:10Sistem geri havalesi- 7,500 U.

6. Merhaba,

Sorununuzu supporta bildiriniz. balans kısmında yazanı da ekleyerek. Gereken yapılır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.