Sistem geri havalesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve уєтιşмєѕєη_єℓℓ_ѕαℓℓα tarafından 27 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. seyir defterime bu mesaj geldi yalnız herhangi bi ödül gelmedi lütfen yardımcı olurmusunuz adminler şimdiden tşkler

2. eray

eray User

aynısı bugün bana da oldu.Dün 19 civarında telafi ödülleri de geldi bir ilgisi var mı yok mu anlamadım.Balanstan baktım herhangi bir hareket yok.

3. bana herhangi bir telafi ödülüde gelmemiş admilerde yardımcı olmuyor anlamadım gitti

4. eray

eray User

19 ve 20 sinde aldıysan geliyor galiba.Bir de zaman alacağını belirtmişler.

5. tamamda seyir defterime yazmışlar sistem geri havalesi diye ama ödül yok
    27.11.2015 - 12:29[​IMG]Sistem geri havalesi

6. geçen cumaki güncellemeden önce katlayıcı paketi alanlara tazminat olarak bir hafta daha katlayıcı paketi veriliyor.aboneliklerden sorguluyabilirsiniz..bana 4 aralıka kadar geldi...

7. eray

eray User

o durumda aşağıdaki şekilde geliyor.Bana bugün(27 Kasım) 12:28 de sistem geri havalesi diye bir yazı geldi.Ayrı şeyler olduklarını düşünüyorum.
    26.11.2015 - 15:56[​IMG]"Avantaj Kutusu Desteği" satın alındı. (500)
    26.11.2015 - 15:56[​IMG]Katlayıcı bonusu alındı

8. bana sadece bu şekil gelmiş ama ne bi admin ne başkası kimse yardımcı olmuyor anlamadım gitti
    27.11.2015 - 12:29[​IMG]Sistem geri havalesi

9. Obezinho

Obezinho User

Ben herhangi bir paket almadım ama bende de yazıyor, telafi ödülleriyle alakası yok sanırım. Sen 19,20 kasım'da katlayıcı aldıysan ve telafi ödülü gelmediyse supporta yaz durumu.

10. eray

eray User

bu yazı bende de var,12:28 de gelmiş bana da.Benim attığım telafi ödülünün nasıl olduğuyla ilgiliydi.

11. Bende de sistem geri havalesi yazıyor nedir bu?

12. vallah ödül gelmesi gerekiyordu ama işte hiç bir ödül gelmemiş nedense adminlerde yok galiba kimse cevap yazmadığına göre

13. Ne ödülü?

14. premerium falan veriyorlar katlayıcı ve gg veriyorlarda hala bana bişey gelmemiş sadece o yazıyı gönderdiler

15. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Kuiper kapısı parçasına bakar mısınız? Artış yaşanmış mı ? Günlük giriş bonusu eksiklikleri verilmiş olabilir.

İyi Forumlar.

16. Obezinho

Obezinho User

Evet kuiper parçası gelmiş.

17. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Günlük giriş bonusundaki aksaklıklar nedeni ile verilmeyen kapı parçaları gönderilmiştir. Kontrol edebilirsiniz.

Durum çözüme kavuştuğu için konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.