Destek sistem özelliklerim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KAFAM**1**MİLYON tarafından 20 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba benim sistemim
    İşlemci intel pentium ghz 2.80 2.79
    Ram 4 gb
    Ekran kartı amd sapphire r7 240 2 gb 128 bit
    Oyuna girdiğim zaman 3de haritada kimse yokken 35 50 fps arasında değişiyor çoklu yerlere girdiğim zaman fps 20 lere kadar düşüyor arada takılmalar oluyor 2 d de oynadıgım zaman 3 dye gore aşırı kasma oluyor savaş bıle yapamiyorum ama 2 de haritada kimse yokken fps 45 çıkabiliyor lütfen yardıncı olun sizcenormalmi böyle fps almam 60 fps almam için hangi parça yetersiz fps yi nasıl artırabilir yardımcı olursanız sevinirim

2. Öncelikle şunu söylemem gerekiyorki sistemin yükseltme yapılmaması gereken sınıf düzeyinde.Yani herhangi bir parçayı yenilemen zararına olur.

Bileşenlere göre FPS değeri normal.Kasmalar oluyorsa farklı tarayıcılar deneyip en iyi sonuç aldığın tarayıcıyı kullanabilirsin.

Benim en başta gelen tavsiyem hep Maxthon olmuştur.

Sistemini yenilemek istersen bütçe belirtip yardım alabilirsin.Yardımcı oluruz.

3. WolfWar

WolfWar User

Oyunu yüksek fps de oynamak istiyorsanız en az 6 GB ram inizin olması gerekir :)

4. Ram yeterli.Asıl olay Ram'in DDR , MHz değerinde.

Benim rahmetlinin 960MB (bak 1 bile değil) DDR2 Ram'li , dahili ekran kartı , intel pentium dual core (1.60 GHz) işlemcisi vardı.

Düşük ayarlarda (gemi görünümü yüksek) 20-30 FPS alıyordum.

Diğer bileşenler düşük olduğundan yüksek grafik ile oynayamayacağından 4 GB yeterli olur.

Son düzenlenen: 20 Aralık 2015
  5. Ram larım ddr2 dir mhz hızını bilmiyorum bakınca söylerim tarayıcı olarak bende maxthon kullaniyorum haritada çok yaratık ve oyuncu olunca kasma sebebi nedir buna çozümü varmı fps düşuyor ayarlarda hepsi orta 2 dede hiç oynayamıyorum uba da bile savaş. Yapamiyorum ayriyetten bilgisayarı hızlaştırmak oyunları dahi hızlaştırmak için takılabilecek parca varsa onerebilirsiniz simdiden tsk

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.