Sistem saati

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve danqer tarafından 7 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. danqer

danqer User

Ben mi yanlış hesapladım yoksa pazargün kü jpa cumartesi gece 2 sularında mı olucak ? :)

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

JPA saatinde değişme yoktur diye biliyorum.

Keyifli Forumlar

3. danqer

danqer User

oyunda geriye sayan saati hesaplayınca cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 2 çıkıyor sayın FM. Normalde bugün 18.00 de jpa istek formu gelmesi lazımdı yani bu durumda jpa yine pazar günü 18.00 de mi?

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Sadece ihalede ki saatler değişmiştir.

Keyifli Forumlar

5. TC-İZMR

TC-İZMR User

sizin yaptıgınız ihale saatini değiştirdiniz benim goliat solece tasarımına 760 milyon kredi bastım kredi gelmedi siz nasıl insansınız

üstelik ekipmanıma giremiyorum hata yüazünde

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Kasım 2014
  6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Öncelikle alt alta mesaj yazmayınız. Bu post kasmak olarak algılandığından forum kuralları gereği yasaktır. Ayrıca uslubunuzada özen gösteriniz. Bu sadece bir uyarıdır bir dahaki sefere gerekli cezai işlemi alacaksınız.

Dün resetten sonrada/ şuandada ekipmanlar kısmına sorunsuz olarak erişebiliyorum. Çerezlerinizi ve geçmişi temizledikten sorna girmeyi deneyiniz. Flash player ve java uygulamalarının son sürümlerinin mevcut olduğundan emin olunuz. Farklı tarayıcılardan denemeyide ihmal etmeyiniz.

İhaledeki krediniz gelmediyse biz moderatörlerin bu konuda yapacakları yoktur. Sorununuzu supporta açıkça belirtin.

Sorun gerekli yerlerede ayrıca iletildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.